Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti mitől vagytok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mitől vagytok olyan biztosak benne, hogy még nem randiztatok pua-val?

Figyelt kérdés
2020. febr. 5. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok biztos vele. Csak abban, hogy dugni nem dugtam velük és járni sem jártam. A többi meg mindegy
2020. febr. 5. 22:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy biztos vagyok benne? Ha azt is randinak nevezhetjük, hogy negyed óra után felálltam és otthagytam, akkor biztos vagyok benne, hogy már randiztam pua-val.
2020. febr. 5. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert eddig csak valamilyen más kapcsán megismert emberrel randiztam. Se buliból se leszólítás útján nem vagyok kapható.
2020. febr. 5. 22:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek megmondják előre,hogy ők puák?
2020. febr. 5. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem, viszont a puák maguk is elismerik, hogy ők nem "natural"-ok. Na most, azt, hogy egy viselkedés nem az illető sajátja, hanem tanult, egy szobanövénynél értelmesebb emberi lény pillanatok alatt le tudja venni.
2020. febr. 5. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne.

Egyrészt egy magyarral se volt kapcsolatom, másrészt aki ilyen hülyeségekben hisz, azon meglátszik.

2020. febr. 6. 07:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel senkivel nem randiztam, ezért többek között puával sem.
2020. febr. 6. 07:36
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Ahogy ötös mondja. Felismerhetőek a betanult csajozó szövegek.

Számomra mindig is visszataszítóak voltak azok a férfiak, akik "felszedni" akartak, nézzenek ki bármilyen jól. Ez magában foglalja, hogy nem is érdeklem a másikat, csak trófeának kellenék. Régen még megalázónak is éreztem, de aztán megtanultam, hogy egyes férfiaknak ennyire futja. Szerencsére van sok értelmes is, aki tényleg érdeklődő és nem csak a haveroknak akar villogni.

2020. febr. 6. 08:08
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Szebb a páva mint a pua. Mérges pua glu-glu-glu-glu!!!!! 😂
2020. febr. 10. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Taliztam ilyennel, volt randi is, valamelyikkel le is feküdtem. Viszont az ilyen pasikat, én egyből felismerem, ezért nem is szándékozok velük többet, mint mondjuk szex. Arra tökéletesek.
2020. febr. 10. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!