Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztatok már innen valakivel? Jól sikerült?
Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 15:59
1/14 anonim válasza:
Eddig egyszer de nem tetszett a másik fél,egyébként izgalmas ismerkedni szerintem ismeretlenül eddig facebookom jött már össze kapcsoaltom de jelenleg semmi! 26F
2/14 A kérdező kommentje:
Nekem 1 randim volt innen, de az nagyon gáz volt. Előtte sokat dumáltunk, nagyon jól kijöttünk, élőben meg katasztrófa volt a viselkedése, szerintem mentális beteg.
Többet nem találkoznék innen senkivel.
Csak érdekel, hogy ez gyakori jelenség itt, vagy én fogtam ki?
2020. jan. 4. 16:11
3/14 anonim válasza:
Igen és jól is sikerült. Közel 1.5 évig együtt is voltunk.
4/14 anonim válasza:
Igen egyszer,de sajnos nincs jó tapasztalatom.
5/14 Noren1989 válasza:
2tartósabb pàrkapcsolat, egy alkalmi randi lett innen.
Mondhatni, hogy mind jól sikerült.
6/14 anonim válasza:
Velem még az itteni nők se kommunikálnak. Úgyhogy nekem 1000 hogy sose lesz innen randim.
7/14 anonim válasza:
Egyszer találkoztam innen nővel, szimpatikus volt, de egyéb ok miatt nem akartam tőle semmit.
Egyébként elég gyakoriak ezen az oldalon a mentális problémákkal küzdők, szóval kár meglepődni.
8/14 anonim válasza:
Nekem már 3 randim is lett volna innen, de mivel van férjem, így nem találkzhatok senkivel.
9/14 anonim válasza:
Beszélgetés volt 1-2, de más nem.
10/14 anonim válasza:
Igen, több ismeretség, levezés, 1 randi és abból ki is alakult mára kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!