Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok már innen valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok már innen valakivel? Jól sikerült?

Figyelt kérdés
2020. jan. 4. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Beszélgetés rengeteg volt, de sosem történt más. /F/
2020. jan. 4. 18:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ami jól sikerült, azok 6-8 éve voltak. Az elmúlt pár évben gázosak nagyon az emberek, értek ezalatt fétiseket, agressziót, családot maga mögött, vagy csak szimplán szórakozik és ígérget, de sose ér rá.
2020. jan. 4. 20:29
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Igen, volt innen egy 1 ev 3 honap hosszu kapcsolatom.

Sajnos minden "ovintezkedesem" ellenere kifogtam egy lelkileg es mentalisan tobbszorosen terhelt szemelyt-es probaltam vele egyutt kuzdeni, segiteni, boldog lenni vele, de neki semmi nem volt eleg. Az onbecsulesemet, onbizalmamat folyamatosan rombolta, probalt manipulalni..nem gondolom, hogy rossz ember lenne, deazegyeb gondjai mellett valoszinuleg narcisztikus zavara is van,(csaladjat is megismertem, ez jellemzo vonas naluk) egyszeruen igy erezte magat elemeben.

Igazi energiavampir.

Az ismerkedeskor sokaig hozta a szenvedo "nice guy" kepet, amit nagyon szepen be is sz*ptam.

Nos, azota felnottem, mondjuk ugy, de ettol fuggetlenul innen soha tobbet :)

2020. jan. 4. 20:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Itt ismertem meg az első "barátomat", de szegény nagyon gáz volt :D Amikor még csak itt beszélgettünk, nagyon ügyesen elhitette velem, hogy milyen értelmes meg kedves, de miután élőben is találkozgatni kezdtünk, rájöttem, ebből egyik sem igaz, sőt. Amikor 1 év után szakítottunk, úgy köszönt el tőlem, hogy amúgy mindig is rondának és undorítónak talált, csak azt remélte, legalább arra jó leszek, hogy "megdugjon" és elmondhassa magáról, hogy már nem szűz.

:c

2020. jan. 5. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!