Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a viselkedés?
Pénteken volt az első randink, nagyon jóra sikeredett. Még aznap este írt, hogy nagyon jól érezte magát velem, szeretné, ha lenne folytatása a dolognak. Szombat este én írtam neki, csak érdeklődni szerettem volna felőle, mert mondta, hogy meglátogatja a rokonait. Olyan bunkó, sértő stílusban válaszolt, hogy meg is ijedtem tőle. Nem tudtam, hogy mit csináltam rosszul. El is könyveltem magamban, hogy na, ezt is megette a fene, ennyi volt az egész. Erre ma munkában láthatóan felcsillant a szeme, mikor meglátott. Odajött hozzám, csak egy keveset beszéltünk, de tök kedvesnek tűnt, a tegnapi viselkedésről totálisan elfelejtkezve.
Nem akarom a kiállhatatlan hárpiát játszani és számonkérni, hogy mi volt ez az egész, mikor szemmel láthatóan őt nem zavarja a dolog és nem akar róla beszélni.
Lehet csak többet ivott a kelleténél.
Vagy a haverjaival bulizott és zavarta hogy pittyeg a telefon. Te tudod, hogy sokat lóg a messengeren, vagy ilyenkor nem figyel rá.
Ilyet velem is játszott egy férfi.... A mai napig nem tudom rá a választ!
Én is skizofrénre gondolok. Vagy nárcisztikus hajlamra...
Ma többször elment mellettem munkában, de szerintem munkából hazaérve első dolga volt, hogy írt nekem Messengeren.
Annyira zavar, annyira nem tudom ép ésszel felfogni, hogy mit akar és miért viselkedik így. ):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!