Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Azt akarja, hogy egy pár legyünk vagy sem?
Sziasztok!
Az elmúlt héten két randim volt a kiszemelt pasival. Első találka jól alakult, csók is elcsattant. Minden találkozáskor
csókkal köszön, ha üzenetben keres gyakran ír szívet és becézget. Eddig csak sétálni voltunk este, másodjára pedig úgy vitt el magához, hogy a szülei nem voltak otthon. Mikor említettem, hogy menjünk el valahová sosem volt kedve, picit azt érzem szégyell engem, nem akarja, hogy lássanak vele, holott látszólag oda van értem.
Mit gondoltok ebből lehet valami komolyabb?
Tudom még csak 2x találkoztunk, de nem akarom magam hülyének nézetni.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
21L
Ne dolj be neki.
Persze,hogy van más is.
Lehet,hogy évek óta.
Utolsó, ez elég értelmetlen volt.
Mi az, hogy adja magát?
Nem feküdt le vele, csak egy csók volt. Nem 16 éves, azzal nem kell hetekig várni.
Hogy ismerkedtetek meg? Ha csak 2x találkoztatok, akkor hogy tetszett meg egyáltalán?
Nekem nem az az első gondolatom, hogy biztos van neki más. Nem szeretem, amikor valaki ennyire negatív, pedig jártam már így én is, csaltak meg, összedőlt az életem és kb beleőrültem. De nem feltételezek mindig és mindenkiről rosszat. Ezernyi oka lehet, hogy nem akart elmenni valahova.
Pl. reális, hogy nincs pénze. És nem a barátnőjét szégyelli, hanem hogy nem tudná meghívni semmire.
" de ha pasi lennèk ès a nő első találkozâskor adná magát nint te az kiábrándítana mert 1 mindenkinek adja akko..."
És az szerinted nem kiábrándító, aki rögtön ramaszik a nőre? Nyilván másra is.
Amúgy ha ő lefekszik veled, akkor te is véli. Az ég világon semmit nem vehetsz a szemére, és pont annyira vagy te is kiábrándító, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!