Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párba álltunk Tinderen 5 órája és mégse ír? Miért csinálja?
Figyelt kérdés
Na ezt nem értem. 5 órája párba álltam azzal a fickóval a Tinderen, akivel az edzőteremben egy ideje már nézegetjük egymást. Erre nem ír 😃😃😃 Tuti megismert. De szerintem már nem is fog, ha eddig nem írt...Mi értelme van ennek, valaki mondja már meg?!2020. jan. 29. 21:43
31/35 A kérdező kommentje:
28 metafizikai paradoxon 😃
2020. jan. 31. 09:05
32/35 A kérdező kommentje:
De nem számít, mert letöröltem az alkalmazást. Inkább elmegyek bulizni vagy múzeumba vagy könyvtárba. Ott legalább nem ér meglepetés és lehet normálisan ismerkedni.
2020. jan. 31. 09:08
33/35 AERROW válasza:
Ki a faszt erdekel a vergődésed ha kikered a velenyunket de megis letorolted? Xd
34/35 anonim válasza:
"Inkább elmegyek bulizni vagy múzeumba vagy könyvtárba"
Ott a helyed, ott elleszel a többi szrrágóval együtt. Ha kezdeményezni kell, vagy tenni bármit is akkor a férfi csniálja, ha a pénzt kell költeni akkor meg a nő. Ez kettős mérce. Feminista lúzer vagy ahogy nézem, jó neked vmi hozzád hasonló is.
35/35 anonim válasza:
Mintha ezt a bemutatkozos szoveget lattam volna tinderen. De annak a csajnak brutal kepei voltak fent. Es meglett a koma? Kivi vagyok a jane austeni befrjezesre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!