Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párba álltunk Tinderen 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párba álltunk Tinderen 5 órája és mégse ír? Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Na ezt nem értem. 5 órája párba álltam azzal a fickóval a Tinderen, akivel az edzőteremben egy ideje már nézegetjük egymást. Erre nem ír 😃😃😃 Tuti megismert. De szerintem már nem is fog, ha eddig nem írt...Mi értelme van ennek, valaki mondja már meg?!

2020. jan. 29. 21:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%
Ilyenkor szokták bebukni a csajok a jó srácokat, mert random gizi kedvesen rá tud írni és érdeklődést mutat iránta. Aztán egy hét múlva jössz majd írni hogy miért nincs párod és hogy miért a csúnya lányokkal jönnek össze a jóképű pasik. Hát ezért.
2020. jan. 30. 05:04
 22/35 anonim ***** válasza:
91%
A legtöbb pasi minden nőt jobbra húz, kamu képeket is, hogy le ne maradjanak egy kis szexről. Aztán ha match van, megnézik jobban és akkor döntenek.
2020. jan. 30. 07:49
 23/35 anonim ***** válasza:
80%
Na írt? :D
2020. jan. 30. 11:16
 24/35 anonim ***** válasza:
75%
Szóval ki van írva az adatlapodra, hogy kis egóhercegnő vagy és nem írnak neked a pasik, csak nézegetnek?
2020. jan. 30. 11:27
 25/35 A kérdező kommentje:

21. Pont azért se fogok írni, mert lenne lehetősége az edzőteremben is megismerni. Ott tud nézegetni,de tovább nem jut el. Hát ezért se fogok ilyen lépést tenni.

Ez a szöveg van kinn az adatlapomon, lehet kiakadt, ha egyáltalán elolvasta:

"Annyi az ellentmondásos tulajdonságom, h már metafizikai paradoxonnak számítok. 😃 Bocsi srácok, láttam elég six-packet. Már nem ez motivál egy kapcsolatban... 😃 Mondhatni, h punciirígy vagyok 😃 Sok embernek nem elérhető, mivel csak egyetlen igazi férfit keresek...😚 De köszi, h ennyien gondoltatok rám, h majd szépen elmegyek meg felmegyek veletek..😃 Szeretem az intelligens, belevaló pasikat, akik bátrak, ahhoz, h kezdeményezzenek és akik nem a kockáshasukat, hanem IQ-jukat mutogatják. Puszi"

2020. jan. 30. 22:27
 26/35 anonim ***** válasza:
80%

te jó ég.. ha képes vagy normálisan fogalmazni és értelmesen írni minek játszod az agyatlan libát a tinderen?

Szerintem azért nem írt, mert elolvasta és úgy gondolta hogy milyen jó csaj, de sajnos üres, buta és beképzelt szegény..

2020. jan. 31. 06:25
 27/35 A kérdező kommentje:
Szerintem meg csak tudom mit akarok. A soraimban semmi ostobaság, üresség,beképzeltség nincs. Egyszerűen leírtam, hogy milyen férfiakat nem keresek. Se kockáshasút, se olyat, aki felvinne magához, se ostobát. Ha nem írt, csak az lehet az oka, hogy magára ismert. 😃 De igazából nem számít, mert ez az alkalmazás tiszta vicc és delete.
2020. jan. 31. 06:44
 28/35 anonim ***** válasza:
55%
Ez a leírás teljesen normális, de a stílus ami itt lejött a reakciókból, enyhén szólva is ellentmondásos.
2020. jan. 31. 07:19
 29/35 anonim ***** válasza:
80%

Tudod, hogy néz ki, ha leírod, milyen férfiakat nem keresel?

Nem keresek csak a külsejükkel foglalkozó, ostoba alakokat, sem egyéjszakás kapcsolatokat.

Ebből az látszik, hogy normális vagy, a te leírásodból pedig az látszik, hogy kiállhatatlan ripacs vagy.

2020. jan. 31. 07:53
 30/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha férfi lennék, biztos nem írnék egy ilyen bemutatkozó szöveg után. És nem azért mert olyan lennék, akiket nem akarsz.
2020. jan. 31. 08:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!