Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párba álltunk Tinderen 5 órája és mégse ír? Miért csinálja?
21. Pont azért se fogok írni, mert lenne lehetősége az edzőteremben is megismerni. Ott tud nézegetni,de tovább nem jut el. Hát ezért se fogok ilyen lépést tenni.
Ez a szöveg van kinn az adatlapomon, lehet kiakadt, ha egyáltalán elolvasta:
"Annyi az ellentmondásos tulajdonságom, h már metafizikai paradoxonnak számítok. 😃 Bocsi srácok, láttam elég six-packet. Már nem ez motivál egy kapcsolatban... 😃 Mondhatni, h punciirígy vagyok 😃 Sok embernek nem elérhető, mivel csak egyetlen igazi férfit keresek...😚 De köszi, h ennyien gondoltatok rám, h majd szépen elmegyek meg felmegyek veletek..😃 Szeretem az intelligens, belevaló pasikat, akik bátrak, ahhoz, h kezdeményezzenek és akik nem a kockáshasukat, hanem IQ-jukat mutogatják. Puszi"
te jó ég.. ha képes vagy normálisan fogalmazni és értelmesen írni minek játszod az agyatlan libát a tinderen?
Szerintem azért nem írt, mert elolvasta és úgy gondolta hogy milyen jó csaj, de sajnos üres, buta és beképzelt szegény..
Tudod, hogy néz ki, ha leírod, milyen férfiakat nem keresel?
Nem keresek csak a külsejükkel foglalkozó, ostoba alakokat, sem egyéjszakás kapcsolatokat.
Ebből az látszik, hogy normális vagy, a te leírásodból pedig az látszik, hogy kiállhatatlan ripacs vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!