Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párba álltunk Tinderen 5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párba álltunk Tinderen 5 órája és mégse ír? Miért csinálja?

Figyelt kérdés
Na ezt nem értem. 5 órája párba álltam azzal a fickóval a Tinderen, akivel az edzőteremben egy ideje már nézegetjük egymást. Erre nem ír 😃😃😃 Tuti megismert. De szerintem már nem is fog, ha eddig nem írt...Mi értelme van ennek, valaki mondja már meg?!

2020. jan. 29. 21:43
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
96%

"Minden nap másfél órát tölt velem az edzőteremben."

Akkor mégsem veled tőlti. Amúgy lehet anyira mégse jösz be neki...

2020. jan. 29. 22:02
 12/35 A kérdező kommentje:
Jó akkor úgy fogalmazok, hogy akkor van ott, mikor én. Én biztos nem állnék olyanokkal párba, akik nem tetszenek, pont ez a Tinder lényege. És látom, amit látok. Tetszem neki és Ő is nekem. De nem fogok ráírni akkor sem, inkább szétválok tőle. Ennyire nem lehet egy faszi beszri.
2020. jan. 29. 22:07
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy játszmázós. Férfiak között is vannak ám ilyenek, velem is épp ezt csinálja egy, hogy folyamatosan húzza az agyamat azzal hogy nem válaszol. Szerintem írni fog majd de lehet csak holnap, hogy azt a látszatot keltse, hogy marhára elfoglalt.
2020. jan. 29. 22:21
 14/35 anonim ***** válasza:
88%
ÚR ISTEN MOST MI LESZ
2020. jan. 29. 22:30
 15/35 peca1000 ***** válasza:
95%

Majd ír rá egy másik csaj, aki nem csak a sült galambot várja, és összejön vele.

Megteheti, lehet, hogy még válogat is közülük.

Vagy tényleg besz....ari.

Èn is fèl év szemezés után vettem a bátorságot, hogy odamenjek egy lányhoz a suliban még anno beszélgetni.

2020. jan. 29. 22:33
 16/35 anonim ***** válasza:
87%

A gyúrósok között nagyon sok az önbizalom hiányos. Ezért is van, hogy sokan túlméretesre gyúrják magukat.

Tehát szerintem a teremben nem mer megszólítani. Talán nem mer még a tinderen sem írni.

2020. jan. 29. 22:46
 17/35 anonim ***** válasza:
95%

Vagy egyszerűen nincs a kezéhez ragadva a telefon. Én is van hogy fél napig, napig nem írok, főleg ha dolgozok aznap. Aztán látom a nő már unmatchelt pedig csak nem volt időm visszaírni. Randi viszont csak olyanokkal volt akik türelmesek voltak (egyértelműen, hiszen ha unmatchel nem jutunk el odáig).

Ha több napon át nem ír akkor már nem is fog. De 5 óra az semmi. Még 12 se. De aggódni akkor se kell ha sose ír. Akkor majd lesz másik. Vagy esetleg ráírsz te, aztán annyi...

2020. jan. 29. 23:00
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Dolga van.
2020. jan. 29. 23:28
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Agyamat eldobom! Mekkora probléma, hogy nem ír rád mikor rendszeresen összefuttok az edzőteremben. Miért nem ott megy oda hozzád? Nekem nem kéne ilyen töketlen pasi. És nem az 5 óra miatt.
2020. jan. 30. 01:16
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

5 óra? Úristen!

:))))

Van, hogy 2 hét is eltelik, hogy nem netezek egyáltalán, nemhogy minden weboldalt végiglátogassak, amit használok.

Esetleg élőben fog kezdeményezni.

2020. jan. 30. 03:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!