Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párba álltunk Tinderen 5 órája és mégse ír? Miért csinálja?
"Minden nap másfél órát tölt velem az edzőteremben."
Akkor mégsem veled tőlti. Amúgy lehet anyira mégse jösz be neki...
Majd ír rá egy másik csaj, aki nem csak a sült galambot várja, és összejön vele.
Megteheti, lehet, hogy még válogat is közülük.
Vagy tényleg besz....ari.
Èn is fèl év szemezés után vettem a bátorságot, hogy odamenjek egy lányhoz a suliban még anno beszélgetni.
A gyúrósok között nagyon sok az önbizalom hiányos. Ezért is van, hogy sokan túlméretesre gyúrják magukat.
Tehát szerintem a teremben nem mer megszólítani. Talán nem mer még a tinderen sem írni.
Vagy egyszerűen nincs a kezéhez ragadva a telefon. Én is van hogy fél napig, napig nem írok, főleg ha dolgozok aznap. Aztán látom a nő már unmatchelt pedig csak nem volt időm visszaírni. Randi viszont csak olyanokkal volt akik türelmesek voltak (egyértelműen, hiszen ha unmatchel nem jutunk el odáig).
Ha több napon át nem ír akkor már nem is fog. De 5 óra az semmi. Még 12 se. De aggódni akkor se kell ha sose ír. Akkor majd lesz másik. Vagy esetleg ráírsz te, aztán annyi...
5 óra? Úristen!
:))))
Van, hogy 2 hét is eltelik, hogy nem netezek egyáltalán, nemhogy minden weboldalt végiglátogassak, amit használok.
Esetleg élőben fog kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!