Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam randira, de?
Figyelt kérdés
Elhívtam színházba,aznap estére pont tudtam volna szerezni kettő jegyet és mivel mindketten szeretünk színházba járni gondoltam kapok az alkalmon. 1 éve ismerjük egymást, de kettesben még soha nem mentünk semerre, egy közös barátunkon keresztül ismertük meg egymást és azóta kb havi 2-3 alkalommal találkozunk így hárman. Már a legelső találkozásunknál megfogott, így elkezdtem vele külön is beszélgetni,de nem vagyok benne biztos hogy ő is érez-e valamit. A közös barátunknak nem merem elmondani, mert tudom hogy nem venne komolyan és félne hogy ő ebből a barátságból kikerül ha mi összejövünk így ez sajnos nem opció. Szóval elhívtam színházba,de azt mondta hogy aznap este sajnos nem ér rá,mert elutazott a nagyszülőkhöz vidékre,már nem érne vissza. Hozzátette,hogy legközelebb elmehetünk. Ez vajon lerázás akart lenni vagy nem? Ha nem, várjam meg amíg ő felhozza vagy próbáljam meg valamikor elhívni újból valahova?2020. jan. 6. 17:06
1/6 anonim válasza:
Meg egyszer próbáld meg! De kérdezd úgy, hogy mikor érne rá.
N27
2/6 anonim válasza:
Ha már meghaltak a nagyszülei, akkor lerázás. Hívd el még egyszer, de ne aznapra!
3/6 anonim válasza:
Én szívesen megyek színházba😁
Amúgy szerintem legközelebb meg próbáld elhívni valahova, simán lehet hogy tényleg elutazott.
Ha akkor sem, akkor utána hagyd hátha ő próbálkozik-e.
4/6 anonim válasza:
Adj neki esélyt, ez nagyon: "na itt van, jó lesz?" eset volt így. Beszéld meg vele, hogy mit nézne meg és mikor.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ez elég érthető indok volt, legközelebb hívd el újra, de ne aznap szólj.
6/6 anonim válasza:
Nem feltétlenül lerázás.
Azt mondanám a helyedben neki, hogy akkor ő mondjon időpontot. Ezzel finoman, de rá van kényszerítve, hogy valamit mondjon. Ha mond időpontot vagy megmondja, hogy megnézi, mikor ér rá és x időben belül visszajelez, nem temetném a dolgot. Ha viszont mismásol, kummant, tereli a témát stb., akkor hagynám, mert valószínűleg tényleg le akar rázni, csak nem meri megmondani az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!