Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is nagyon megnövek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon megnövekedtek a nők igényei a pasikat illetően az előző rendszerhez képest?

Figyelt kérdés

Minden területek toppon kell lenni, ha egy csinosabb (úgy 5-6 os 10-es skálán) lányt szeretnél: karrier tekintetében, személyiségileg, külső szempontjából, baráti kör tekintetében, pénzügyileg megalapozottnak kell lenned, barátságosnak, szórakoztatónak kell lenned, és még az ágyban is teljesítened kell, ugyanakkor el kell nyerned a tetszését a barátnőinek, családjának, testvéreinek is stb.

Szóval nincs sok kompromisszum, egyik területen sem engednek.

Előző rendszerben a nők szerettek volna családot és elsősorban olyan férfit kerestek akivel ez lehetséges, és közösek a célok.

Manapság a családalapítás talán a 17-ik prioritása a nőknek.

Ha még jobban visszamegyünk az időben még könnyebb volt társat találni a férfinek. Minél több év telik el annál nehezebb mutatvány ez. Évről évre nehezebbé válik mert a hülye médiának és közösségi médiának köszönhetően a nőknek túlzók az elvárásaik.

Mit gondoltok? Én pld teljesen kiábrándultam, mert nincs kedvem teperni csak azért, hogy lenyűgözzek egy nőt. Egy ismerkedéshez mindkét fél egyenlő arányban kellene, hogy hozzájáruljon és egyenlő energiákat kellene megmozgatni, nem a férfi nyakába zúdítani az összes feladatot mint valaki királykisasszonyok.

2019. dec. 28. 16:24
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

30

Igen volt, és nekem kellett a munka 90%-át elvégeznem az ágyban.

2019. dec. 29. 09:51
 32/33 anonim ***** válasza:
Hát nagyon sajnállak. De azért azt beláthatod, hogy nem minden nő egyforma. Az, hogy nekinyom a falnak, a hajamba markol és vadul megcsókol, felizgat. Hogy utána ki van felül az hangulat kérdése.
2019. dec. 29. 12:39
 33/33 anonim ***** válasza:

Még jó hogy meleg vagyok és nincs ilyennel gondom :D

Nálunk nem kell a pasinak pincsizni egy kis szexért, meg mi pasik jobban megértjük egymást.

A nők kibogózhatatlanok :D

2019. dec. 29. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!