Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is nagyon megnövek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon megnövekedtek a nők igényei a pasikat illetően az előző rendszerhez képest?

Figyelt kérdés

Minden területek toppon kell lenni, ha egy csinosabb (úgy 5-6 os 10-es skálán) lányt szeretnél: karrier tekintetében, személyiségileg, külső szempontjából, baráti kör tekintetében, pénzügyileg megalapozottnak kell lenned, barátságosnak, szórakoztatónak kell lenned, és még az ágyban is teljesítened kell, ugyanakkor el kell nyerned a tetszését a barátnőinek, családjának, testvéreinek is stb.

Szóval nincs sok kompromisszum, egyik területen sem engednek.

Előző rendszerben a nők szerettek volna családot és elsősorban olyan férfit kerestek akivel ez lehetséges, és közösek a célok.

Manapság a családalapítás talán a 17-ik prioritása a nőknek.

Ha még jobban visszamegyünk az időben még könnyebb volt társat találni a férfinek. Minél több év telik el annál nehezebb mutatvány ez. Évről évre nehezebbé válik mert a hülye médiának és közösségi médiának köszönhetően a nőknek túlzók az elvárásaik.

Mit gondoltok? Én pld teljesen kiábrándultam, mert nincs kedvem teperni csak azért, hogy lenyűgözzek egy nőt. Egy ismerkedéshez mindkét fél egyenlő arányban kellene, hogy hozzájáruljon és egyenlő energiákat kellene megmozgatni, nem a férfi nyakába zúdítani az összes feladatot mint valaki királykisasszonyok.

2019. dec. 28. 16:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy ha így folytatod, akkor az egész életedet egyedül fogod leélni és az lesz a legjobb szórakozásod, hogy itt beszélgetsz az incel haverjaiddal arról, hogy milyen jó volt az általatok elképzelt idili múltban?
2019. dec. 28. 19:06
 22/33 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
#20: Ugyanezt kérdezhetném tőled. A nőknek valójában vagy egy elnyomó diktátor, vagy egy puncsoló rabszolga kell, mert egyszerűen képtelenek a társukat társként kezelni. Sokszor nem is értem, hogy miért tekintenek a nők harcként a saját kapcsolataikra, s riválisként a saját barátjukra.
2019. dec. 28. 19:16
 23/33 A kérdező kommentje:

21

Amúgy volt idő amikor ezt gondoltam, hogy én vagyok az oka az egésznek. De aztán lettek barátnőim és rájöttem, hogy nem én voltam az oka. Semmi bajom nincs az égvilágon. Lehet, hogy én származok kivételes családból (amint már leírtam nem voltak ilyen jellegű gondok nálunk) és jó értékeket hoztam otthonról. Amikor meg összekerültem lányokkal akkor csak a vita származott mindenből.

Rájöttem, hogy talán ezek az értékek önmagukban nem elegek, hanem sokkal több elvárásnak meg kell felelni mint gondoltam. És jelzem, nem voltam lusta naplopó otthon sem, állásom is volt, tiszteletre méltó fizetéssel.

Csak nem volt kedvem ezt a pénzt elkölteni hülyeségekre, mint megjelenés (ruhák tömkelege), drága kirándulások, autók, bútorok stb. A legfontosabbakra fókuszáltam és a pénzem nagy részét félre tettem.

Ugyanakkor nem vagyok nagyon társasági, végül az is kiderült, hogy a rokonaik nem bírtak túlságosan, a barátnőik sem és ez feszültséghez vezetett az ő életükben.

Szóval következtetésképp elmondható, hogy bár szépen teljesítettem megannyi területen, nem teljesítettem jól az ÖSSZES területen úgy, ahogy elvárták volna.

Egyik jó pont nem verte másik rossz pontot, a rossz pontok viszont gyűltek.

Ezért is gondoltam, hogy a mai elvárások orbitálisak.

Nem beszélve arról, hogy a külső szűrőn hány esetben nem mentem át, pedig nem vagyok sem kövér, sem ápolatlan, sőt rendszeresen edzem.

Azoknál a lányoknál meg akiknél valahogy átmentem ott meg volt rengeteg más elvárás.

Lehet én vagyok fogyatékos, debil, torzszülött meg ilyenek és csak egy szélsőséges eset az enyém és másoknak tök egyszerű jobb adottságokkal, de saját nézőpontomból így állnak a dolgok.

2019. dec. 28. 20:07
 24/33 anonim ***** válasza:
#20 A nők várják el hogy a férfi legyen férfi, magabiztos ,irányítson, legyen sok pénze meg lakása. Ja igen és persze együtt döntsenek mégis mindenről mert egyenlőség van...
2019. dec. 28. 20:09
 25/33 A kérdező kommentje:

24

Igen, ez jelenti azt, hogy egyik fél egyenlőbb mint a másik.

Ráadásul a nők azt is elvárják, hogy te vállald az ismerkedés oroszlánrészét, szervezkedj, udvarolj, első lépéseket te tedd meg, de más női feladatokban bizony osztozni kell.

2019. dec. 28. 20:15
 26/33 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de abból amit leírtál te SEMMILYEN téren nem teljesítettél nem hogy jól de még közepesen sem.
2019. dec. 28. 20:30
 27/33 anonim ***** válasza:

26#

Ezt a kérdező is tudja, csak egyszerűbb mindig másokat okolni a sikertelenségét.

2019. dec. 28. 20:33
 28/33 anonim ***** válasza:

Jézusom, de primitívek vagytok....az, hogy a kapcsolataid nem működtek, azért volt, mert nem illettetek össze, vagy mert egyszerűen nem volt oda érted a nő, kevés voltál neki. Ez nem úgy működik, hogy hány területen kell teljesíteni. Ha egy nő szeret egy férfit, akkor néha durva dolgokat is elnéz neki, ha meg nem szereti, akkor hiába vannak remek tulajdonságai is, ez nem lesz elég egy kapcsolathoz. A kapcsolat nem úgy működik, hogy egy listán hány pipád van. Hanem hogy oda-vissza vagytok egymásért, vagy sem. Csak ez számít.

Az egyenjogúságot meg felesleges összekeverni a nemi szerepekkel. Ha egy férfi sikeres akar lenni a nőknél, akkor udvarol, hódít. Van, hogy a nő kezdeményez, de a nemi szerepeket akkor sem szoktuk kicselezni. Már ha azt akarod, hogy férfinek tartsanak, és te is nőnek akarod tartani a másikat. Vicces, hogy a nőket szidod azért, mert a férfias férfihez vonzódnak, bár gondolom, neked is a nőies nők jönnek be.

Az, hogy a dolgainkban közösen döntünk egy kapcsolatban, a modern világban már alap. Ettől egy férfi még lehet férfias és kezdeményező, szexben lehet irányító, ezt szeretjük. Domináns és irányító ne legyen az kapcsolat többi területén, élje ezt ki a hálószobában, mert ott a helye ennek.

2019. dec. 28. 20:34
 29/33 A kérdező kommentje:

28

Igen, legyen szuper az ágyban, adjon meg mindent, ti pedig feküdjetek mint a deszka. Pedig milyen jó lenne ha nő is ledöntené és meglovagolná a pasit míg a pasi csak fekszik.

Ami előnyös (férfi szerepek?) azt megtartjuk, ami nem fekszik (némi viszonzás) azt kiiktatjuk. Így váltak picsogó, félős papuccsá a mai férfiak, meg hagyják magukat megzsarolni a nők a által, illetve félnek a nőktől ezért teljesítik minden kívánságaikat.

2019. dec. 28. 21:42
 30/33 anonim ***** válasza:
Te miért vetíted a saját negatív dolgaidat az összes nőre? A nők többsége szeret felül lenni, mert így tud csak elmenni. Ha fekszem, mint a deszka, össze sem jön semmi. Volt már nőd egyáltalán?
2019. dec. 28. 23:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!