Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódik hozzám egy nős férfi? :O
Nagyon kellemetlen érzés. Állandóan mosolyogva néz rám, sokszor mélyen a szemembe hosszasan. Megfogta már a derekam és a hátam simizte.. Sokszor kérdezget engem, magánéleti dolgokról. Tegnap adott egy arcra puszit, mert este segítettem neki a munkában. Keresi a társaságom, próbál betanítani (nemrég kezdtem itt dolgozni az üzletben, ő már 10 éve itt van). Múltkor bejött az öltözőbe és megkérdezte, hogy átveszem-e a felsőm előtte vagy kimenjen. Sosem beszél a feleségéről, ha mások felhozzák akkor is eltereli a témát. Múltkor kasszáztam és láttam hogy a sorok közül figyel. Amikor jön betanítani pl. a kasszában, és mondja hogy mit csináljak, akkor nem a kezemet nézi hogy mit írok be, hanem az arcom fürkészi.
Mivel még csak 3 hete dolgozom ott, ennyi történt és több nem. Szerintetek lesz ennél több is és vonzódik? Milyen esetben “illene” szólni neki, hogy én erre nem vagyok vevő?
"Nem mondom, hogy nem hízott a májam az elején a közeledéstől"
akkor nem hagy hidegen
nem kell hogy barmi legyen belole eletetek vegeig sem a flortolesen kivul, marha igy fogjatok fel kulon-kulon vagy egyuttesen is
mi ebben a gond, miert is zavar tehat ha te magad is ugy gondolod ilyen lehet a termeszete,
ha tenyleg ilyen akkor szamara kellemetlen lesz hogy olyant tenne meg ami termeszetes de nem teheti, nem erinthet meg stb. Pedig o ebbe semmit nem lat csak kozvetlenseget munkahelyi kapcsolatot, nem pedig szexualitast amit tovabb is vinne melyebben
Szerintem ez már zaklatásnak minősül. A helyedben szólnék neki, hogy ez egy munkahely, ráadásul diákmunkát végzel! Fogja vissza magát, különben jelented a diákmunka közvetítőnél.
És semmiképp se engedd neki, hogy csókolgasson, simizzen, megjegyzéseket tegyen, magánéletről kérdezősködjön. Ez nagyon nagyon gáz. Sajnos sok ilyen gerincetlen féreg van, egy pillanatig se gondold, hogy ez "barátság", csak ráizgult a fiatal pipikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!