Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kedves, normális, csendes, nyugodt természetű lányokat megismerni, akik nagyjából az én korosztályomba esnek? Én 22/F
Figyelt kérdés
Biztos vannak csak nehezen találom meg őket :)2010. júl. 20. 13:40
31/34 anonim válasza:
Itt ülök a gép előtt, és én rendes normális lány vagyok. Egyébként én is felteszem akkor azt a kérdést, hogy normális pasikat hol lehet találni?
32/34 A kérdező kommentje:
ezek szerint itt:)
2010. júl. 22. 12:40
33/34 anonim válasza:
Egyébként utolsó voltam, nem biztos, hogy te is olyan jó fiú vagy mint amilyennek gondolod magad. Nem sértegetni akarlak, csak tapasztalatból tudom, hogy a rendesnek tűnő fiúk sokszor nem különbek mint a diszkós kanok. A volt barátom nem volt az a hűű de jóképű pasi, mégis összejöttem vele. Nem nagyképűségből de nem tartom magam csúnyának. És bármit tettem én voltam a rossz és ugyanúgy csak a szexre hajtott mint a legtöbben. De sajnos csalódnia kellett, mert nem kapott meg. Igaz kicsit eltértem a tárgytól, de az a lényeg, hogy nem csak velünk nőkkel van a baj, hanem nektek is magatokba kellene nézni. Ha meg tényleg rendes, normális férfi vagy akkor ez nem neked szólt.:)
34/34 A kérdező kommentje:
ez így van, bár amennyire magamat ismerem, meg amennyire mások ismernek engem, tudják, hogy nem vagyok egy nőcsábász, ami volt eddig néhány kapcsolat nem tartott tovább fél évnél egyik sem :)
Diszkóba nem voltam én már vagy 2 éve azért mert onnan már kiöregedtem, a legidősebb fiúk/lányok ott 15 évesek én 22 évesen tuti be nem megyek egy csomó kis fiatal hülyegyerek közé. Jórok szórakozni, de nem diszkóba. :)
Nem tértél a tárgytól, örülök, hogy kifejtetted a véleményed.
2010. júl. 22. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!