Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kedves, normális, csendes, nyugodt természetű lányokat megismerni, akik nagyjából az én korosztályomba esnek? Én 22/F
Járj olyan helyekre ahol találkozhatsz velük: egyetemek körüli kávézókban, könyvtárban, de néha még a vonaton- buszon is kilehet fogni - egyszerűen csak ülj mellé, nézd mit olvas, kérdezz rá...Én ilyen kedves, normális, csendes, komoly lány vagyok, velem ilyen helyeket lehet találkozni:)
21 l
Az egyik kommentelőnek üzenem épp nemrég olvastam, sose szabad egy lánynak éreztetni, hogy bármit megadnál érte és nem szabad felvállalnod az érzéseidet iránta. Ezt nem szeretik. Ezzel csak eltaszítod a lányokat. Ez egy cikkben volt, hogy milyen hibákat követnek el a férfiak a nőkkel az ismerkedéskor. És mindig kiszámíthatatlannak kell lenni. Ez vonzza a csajokat.
Ez a buszon vonaton ismerkedés sem biztos hogy jó, csak akkor megy ha van mellette szabad hely. Általában egy szép vonzó lány mellett nincs üres hely. :D
Szerintem próbálkozz a neten. Én is ott ismerkedtem meg egy ilyen lánnyal. Bár még eléggé kétes hogy lesz-e belőle valami. Esetleg parkokban sétálva. Az nyugodt hely. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!