Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet kedves, normális, csendes, nyugodt természetű lányokat megismerni, akik nagyjából az én korosztályomba esnek? Én 22/F
Én kb ilyen lány vagyok és nem nagyon mozdulok ki tényleg csak néha és nem bulizok! Na jó nem mindig vagyok nyugodta de ezzel mindenki így van :).
18/lány
10:06-os
én is azt hiszem h hasonló lehetek mint az a lány akiről írtál. Én is úgy gondoltam hogy a gengszteres pasikat szeretem, de már rá jöttem hogy nem biztos h ez így van. Először izgalmasnak tűnik a dolog de hosszú távon nem működik a kapcsolat.Legalább is ez a tapasztalatom.
xD én is a rossz fiúkra buktam xD de a 2. után rájöttem h lehet h nem is :D
am ja csendes rendes kedves szép lányokat símán találhatsz könyvtárba is :D
és discoba is ha a barátnőink elrángatnak oda ak símán találkozhatsz velünk xD de ez ritka eset :D
17/L
10:06-os
én nem vagyok egy gengszteres pasi :)
amúgy hol laksz? én hajdú-bihar
Én ilyen vagyok, de mégsem volt soha barátom :D
Ez amúgy érdekes, mert itt csomóan mondják, hogy ilyen lányt keresnek, mégsem az ilyen lányok a népszerűek a pasik körében, hanem a kis p*csa ribik.
Nah, akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!