Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogszabályzóval hogy lehet csókolózni?
Figyelt kérdés
1 hete rakták fel, de csücsöríteni is nehéz.
30/F
2019. dec. 21. 09:21
1/6 anonim válasza:
Megszokod.
Lehet, hogy az elején furcsa, aztán természetesebbé válik, bár azt nem tudom milyen fogszabályzód lehet.
Volt fogszabályzós pasim, de ez sosem okozott dolgot csókolozásnál.
2/6 anonim válasza:
#1 sosem okozott gondot*
úristen, elírtam.
3/6 anonim válasza:
Nem megy a csücsörítős szelfi, igaz?
4/6 anonim válasza:
Eleinte fura, hogy a szádban van valami, engem a csóknál nem zavart, leszámítva egy embernél, aki valamiért iszonyú erővel nyomta az ajkait az enyémhez. Nekem lassan másfél éve van fent és már egyáltalán nem zavar, igen, az első pár hónapban én sem hittem el, amikor mondták, hogy így lesz.
5/6 anonim válasza:
Nem. Most évekig, amég fent lesz a szabályzó csók nélkül kell élned. Szarügy.
6/6 anonim válasza:
1 hét alatt szerintem még magát a fogszabályzót se lehet megszokni (nekem is volt, sokat kínlódtam, tapasztalat).
De idővel észre se veszed hogy van és igazábol a csókolózás is ugyanolyan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!