Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell csókolózni (fogsza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolózni (fogszabályzóval)?

Figyelt kérdés

18f vagyok, és fogszabályzós, meg van egy fogam amit műtöttek, mert nem akar lenőni. Semmi önbizalmam nincs emiatt. Főleg csókok terén. Az sem meglepő hogy emiatt még soha nem csókolóztam. Nem tudom hogy kell, és hogy egy kapcsolat mikor tart ott, hogy szabad legyen. Tehát egy lány barát aki bejön, de nem biztos hogy én is neki azt le szabad kapni? Vagy ti hogy szoktátok a lekapást csinálni? Fontos kérdés még ebben a témában hogy hogy kell igazán jól csókolóznia egy fiúnak, hogy ne nézzék furának, vagy hülyének hogy mit "csinál ez itt a számban" ?

Teljesen tapasztalatlan vagyok, és már jó lenne elkezdeni az ilyesmit.. csak nem tudok semmit hogy hogy, mikor stb.

2012. aug. 28. 21:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
mér akarsz fogszabályzóval csókolózni? keress valami nőt inkább.
2012. aug. 28. 21:16
 2/12 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat légyszi
2012. aug. 28. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
52%
Akkor csókolózz, amikor igazán szeretsz valakit. Aztán kúrd is meg!
2012. aug. 28. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, fogszabályzós. Én még nem csókolóztam vele, de azt mondják, ugyanúgy kell, ahogy "normálisan". :) Előbb-utóbb ráérzel.
2012. aug. 28. 21:18
 5/12 anonim ***** válasza:
2012. aug. 28. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha még nincsenek viszonozva az érzelmeid, akkor leges-legfeljebb 1 csókot adj neki, ami nem egyenlő a csókolózással, de könnyen az lehet belőle :)
2012. aug. 28. 22:06
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha patyolat tisztán tartod a szabályozót akkor semmi gátlásod ne legyen! A csókolózásnál a nyelv alig ér a fogakhoz! Az ajkadat és a nyelvedet kell használni!

27F

2012. aug. 29. 02:56
 8/12 anonim válasza:
Én is, és a barátom is fogszabályzós. Teljesen véletlen, de ugyanazon a héten tették fel neki is mint nekem. Már 3 hónapja viseljük, de a csók ugyan olyan mint azelőtt. 3 hónap alatt kb 3szor koccant össze de az sem fájt. Ne kapj le egy olyan csajt, akinek nem biztos hogy bejössz. Csináld úgy, hogyha olyan pózban van, közelebb állsz hozzé, megfogod a kezét, olyan közel hogy csak pár centire legyél tőle, és odahajolsz. Ha közeledik, akkor megcsókolhatod. Adj neki puszit az ajkára, aztán a nyelvedet picit nyújtsd beljebb, hogy a nyelvéhez érj. Onnan már jön magától, többet nem kell tudnod! 15/L
2012. aug. 29. 21:27
 9/12 anonim válasza:
De 3 hónapon belül ne húzd meg!! mert a későbbiekben kételkedni fog. Ha megvolt az első, ne akarj gyorsan még egyet. Várj míg ő ad rá jelet. De egy kapcsolat, legalábbis nálunk, már a 3.hónapnál szabad volt. sok sikert :) (előző válaszadó)
2012. aug. 29. 21:29
 10/12 anonim ***** válasza:
ugyan úgy. Elhiheted, magától fog jönni! Nálam is magától jött (pár sör meg fröccs után xD). Amúgy meg nem a fogaddal csókolózol szóval valószínűleg nem fog zavarni.
2012. aug. 31. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!