Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Riasztó tényező egy pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Riasztó tényező egy pasinak ha a nő katona?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 00:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Uhh, de szívesen szétvernék egy MHSZ-t a belgáék fején amiért divatot csináltak e-bből...
2010. júl. 20. 02:27
 22/28 anonim ***** válasza:

Nekem kifejezetten tetszene. Pár éve én is erősen foglalkoztam a gondolattal, hogy katona legyek, de nem hiszem, hogy jó úton jár ez az ország... na mindegy... Nem akarok általánosítani, de nálam egy katona lánynál az első benyomás az lenne, hogy normális értékrendje van.

És mivel tiszt leszel, ugye nem valószínű, hogy harctéri feladatokat kell majd ellátnod (azért lelkileg megterhelő lehet, hogy háborúban van az ember felesége/barátnője :( ), ha emellett még szép is vagy, akkor számomra főnyeremény. :)

19/F

2010. júl. 20. 03:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Hat a katonarol nem tudok bovebben nyilatkozni, de nekem sem az a tipikusan noies foglalkozasom van(biomedikai mernok vagyok), feltem is, hogy elriasztja a pasikat, volt par, aki a szot sem ismerte, hogy mit csinalok, volt par, aki rohogott, hogy "teeee? ugye viccelsz?" es az emberek ugy altalaban azt gondoljak, hogy nem adok magamra stb.. pedig de:D
2010. júl. 20. 10:02
 24/28 anonim ***** válasza:
Nagyon vonzónak találom.
2010. júl. 20. 10:45
 25/28 Opheliac ***** válasza:

Ennyi erővel mennyi esélye van egy nőnek férfit találni aki patológus akar lenni:)??

Sztem a katonának több az esélye mint egy patológusnak:)

2010. júl. 20. 10:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne bajom a kicsit izmosabb nőkkel, viszont nem igen jönnék össze egy katonalánnyal, ugye gyakran hosszabb ideig nem találkozunk, és félek, hogy annyi férfi között megcsalna állandóan.
2010. júl. 20. 12:00
 27/28 anonim ***** válasza:

Opheliac: I <3 patológus csajok :D

19F

2010. júl. 20. 17:35
 28/28 Opheliac ***** válasza:
Mondjuk az tényleg igaz hogy fordítva durvább ha a pasi patológus és csajt keres..talán az úgy nehezebb:D
2010. júl. 21. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.