Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit számítana ismerkedésnél, hogy mennyire tudjuk elfogadni magunkat?
Igen. Én is túlsúlyos vagyok, mégis több nő leszopott már.
Ha magabiztos vagy, és határozott, akkor megtörténhet a csoda.
De, az a lényeg,hogy dolgozol rajta,hogy ne ilyen legyél. Ennek főleg azért van jelentősége mert nem tudod így magad elfogadni, zavar,hogy túlsúlyos vagy.
Az ismerkedésnél valóban fontos,hogy legyen önbizalmad, ehhez pedig kell az,hogy el tudd magad fogadni.Ha téged zavar a túlsúly, addig amíg ilyen leszel valóban nem lesz meg a kellő önbizalmad az ismerkedéshez, mindig alul fogod magad értékelni.
Viszont elfogadhatom én magam ha másnak nem jövök be úgy,ahogy kinézek....ez azért csak behatárolja az ismerkedést.
Nagyon is számít!
Az önbizalomhiányod, zárkózottság sugárzik rólad. Nem kell elégedettnek lenni, de ha azt mondod, igen ez vagyok én, akár tudod némi öniróniával kezelni, akkor másképp néznek rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!