Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem egy nő mondta nekem, hogy "jófiús" arcom van. Ez hátránynak számít ismerkedésnél?
Több nő is mondta,hogy "jófiús" arcom van és nem tudnák elképzelni hogy bárkinek is ártsak vagy balhézzak.
Szemüveges vagyok,ez lehet még rátesz egy lapáttal.
Ez hátránynak számít az ismerkedés,párkapcsolat során?
Haha, jófiús. Kb. degradálva lettél náluk, esélyed sincs. Nagyjából felér a "nincs veled semmi baj" közmondással, ami annyit tesz, hordd el magad innen.
Szóval nem vagy az esete, lépj tovább!
Ez sajnos általában veszett fejsze nyele.
Ez legalább, olyan, mint amit KAP mondott a Showder Klubban.
"
Odamész egy csajhoz, úgy érzed Te vagy az Alfakirály Hímcsászár.
Majd elfordulsz és odamondja a barátnőinek: 'Hallod! Olyan cuki!'
*komor arc*
"
A nők szótárában, a jófiú, cuki, aranyos, stb.-stb. mind azt jelentik, hogy "de jó lesz barátnak".
Ez van.
Jesszus, First World Problem...
Szerintem max. annak kell aggódnia, akinek ronda arca van. Amíg szép arcod van, eddig mindegy, hogy milyen karakter.. de még a ronda pasik sem esnek kétségbe, hiszen elōnytelen arc ellenére még ōk is tudnak valahogy kompenzálni, hogy felkeltsék a nōk figyelmét.
Nekem is jófiú arcom van,épp ezért nehéz ismerkedni.
A nők a markáns,"rossz" pasikat kedvelik,akik kihasználják, megcsalják,átverik, szét...ják őket. Imádnak erről panaszkodni,de lépni nem mernek...
Szegény anyám, apám is csalta, piált, a második férje is csalta, cselédként tartotta, mégsem lépett.
A " jaj de aranyos" eleve parkolópálya, max akkor kell nekik, ha a markáns macsó épp nem ér rá ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!