Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom elfogadni, hogy nekem nem járnak teljesen az esetem pasik?
Most randizok egy sráccal par honapja, szemelyisege nagyon megfogott és szeretnék beleszeretni, de egyszeruen amikor együtt vagyunk meglatok valaki mást, akinek tetszik az arca (azért budapesten egy nap alatt 5-6 ilyeyt látok..) azonnal szánalmasnak érzem magam metr szégyellem, hogy vele vagyok, és sajnálom magam amiért nekem nem jutott abból, hogy valaki külsőre belsőre is megfogjon...
Ezzel a sráccal társkeresőn simerkedtem meg, és nem csúnya csak valami hiányzik.
de ilyen kapcsolatban pedig nem szabad maradni!
Az hazugságon alapszik és végig hazugságban fogsz vele élni
Nézzétek már egy női incel. Ritka, de kedves vendég az oldalon.
Amúgy nem tudsz tenni ellene. Választhatsz az alábbiakból:
1.Hagyod a fenébe az egészet, és jó gazdája leszel néhány aranyos kiscicának. Ha esetleg összehaverkodsz Mr.Incel-el akkor már cicafarmotok is lehet. Sok jó cica kis helyen is elfér!
2.Erőlteted ezt a kapcsolatot, de közben másra vágysz. Ez így szar.
3.Koptatod az incel srácot akivel ismerkedsz és reménykedsz, hogy egy nap majd valamelyik Mr.Menő észrevesz. Nem fog. Vagy ha mégis, akkor neki csak egy "újabb kellemes kielégülés" leszel, mert ő menő és éppen csak "vadászgatott".
4.Beállsz radikális feminista irányzat egyik szélsőséges al-ágába, ahol a felfogás olyan, mint a reddit incel blogjain, csak fordított nemekkel.
5.Veszettül sok pénzt keresel és így tudsz vásárolni egy trófeférjet.
6.Selyemfiúhoz (férfi-prosti) is mehetsz néha, abból se lesz bajod.
Hamar kiderül, hogy ez megint egy olcsó trollkérdés. Túl hamar, túl hamar!
Mond el a srácnak bármennyire is keménynek tűnik és ha a srác úgy reagál, h én akkor is megmutatom neked, h csak én kellék majd nekad...
rögtön beleszeretsz! Ha megsértődik akkor nem annyira jössz te sem be neki hisz tudod Budapesten rengeteg szép lány jön megy.:)
30f
Ha te ilyen kis tündibündi szépség vagy akkor ezt a szerencsétlent hagyd ott!
Mert csak átvered. És keress egy olyat aki minden téren megfelel.
Ne fogd fel tragikusan még csak 22 éves vagy.
Itt nem az a probléma, amit annak hiszel.
Maga a probléma, amin dolgoznod kell, az a szégyen. Figyeld meg, amikor előjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!