Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek ha nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tudom elfogadni, hogy nekem nem járnak teljesen az esetem pasik?

Figyelt kérdés

Most randizok egy sráccal par honapja, szemelyisege nagyon megfogott és szeretnék beleszeretni, de egyszeruen amikor együtt vagyunk meglatok valaki mást, akinek tetszik az arca (azért budapesten egy nap alatt 5-6 ilyeyt látok..) azonnal szánalmasnak érzem magam metr szégyellem, hogy vele vagyok, és sajnálom magam amiért nekem nem jutott abból, hogy valaki külsőre belsőre is megfogjon...

Ezzel a sráccal társkeresőn simerkedtem meg, és nem csúnya csak valami hiányzik.

2019. szept. 20. 20:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Mi nem tetszik a helyesírásomban? ékezetet nem hasznalok mert nincs kedvem, kötőjelet se teszek mert úgyis megértitek, budapestet egyéni preferenciabol nem nagybetuzom.
2019. szept. 20. 21:44
 12/16 anonim ***** válasza:
31%
Én azt nem értem, hogy miért nem kezdeményezel egy olyan srácnál, aki tényleg tetszik. Mitől félsz? Azt mondod, sok ilyen fiút látsz nap, mint nap. Mosolyogj rájuk, sőt, dicsérd meg valamijüket. Ez a 21. század, nők is kezdeményezhetnek. Mi tart vissza? Ha nem nézel ki rosszul, egy srác se fog lekezelni. Menj oda ahhoz, aki tetszik azzal, hogy valamiben segítség kéne, bármi legyen is az. Találj ki valamit, mondjuk mondd, hogy új vagy a városban, és rosszul tájékozódsz, kísérjen már el valahova. Ennyi. Nőknél ez baromi egyszerűen megoldható.
2019. szept. 20. 22:35
 13/16 anonim ***** válasza:
16%
Tedd szét még jobban a lábad. Majd csak beleesik valaki!
2019. szept. 20. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy neked nem olyan pasid, aki tetszik is?

Ki korlàtoz?

Van olyan dolog, ami nem tetszik magadon/magadban?

Akkor változtass!

Nincsenek korlátok, nem kell ilyenbe belenyugodni, ezt magadnak gyàrtod.

A srácnak pedig mondd meg, hogy ne haragudjon, ez nem fog menni.Te is és ő is megérdemlitek a boldogságot.

2019. szept. 21. 05:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ennyire lenézed, minek vagy vele??
2019. szept. 21. 06:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem nézem le. Azok akik bejönnek általában már foglaltak, mert ténylge jók... elvégezték az egyetemet, menő munkájuk van, nagy baráti társaságuk, hobbiszínédzkednek zenélnek etc...
2019. szept. 21. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!