Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány azt mondta, hogy később szeretne csókot. Meddig várjak?
Vettem neki egy kis csokrot, 9 rózsával. Megörült. Már az ötödik randevúnk volt. Azt írta, hogy látta rajtam, hogy megszeretném őt csókolni, ő azt írta, hogy későbbet megcsókolhatom. Imád engem, jól érzi magát velem kint.
Meddig várjak az első csókra? Iszonyatosan bejön nekem a lány. Úgy megöleltem őt. Közelebb kerültünk egymáshoz.
Mit tegyek
Lehet, hogy budos a szad..es arra var, hogy vegre ne legyen az. Nekem ez ugrik be elsore. Valoszinuleg kellemetlen neki kozolni, hogy budos a leheleted! Randi elott moss alaposan fogat es egy tik tak is jol johet meg (azt nem kell kikopni, lenyelheted), ha hirtelen kap el az ihlet!
Tuti ez a problema forrasa, a gombaktol hemzsego szad! Intezkedj de surgosen!
Nem véletlenül nagyon vallásos családból származik? Ahol tiltják a házasság előtti testi kapcsolat létesítését Neki?
Szüleiről mit tudsz? Testvére - ha van - megfigyelhet titeket esetleg a tudtodon kívül. Így próbáld megközelíteni a dolgot!
Nincs kizárva, hogy egy (vagy több) unokatestvére is akad, aki szemtanúja lehet messzebbről az ismeretségetek bontakozásának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!