Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jelzi a lány, ha szeretne csókot? Illetve milyen legyen az első?
Figyelt kérdés
A lány 19 éves, én 20. Az első randi már meg volt (nekem az első volt),a végén megöleltük egymást. Hogyan jelzi, hogy szabad a csók vagy akarja?2017. aug. 20. 13:40
1/2 anonim válasza:
Okat mosolyog, le pillant néha a szádra. Közelebb van a kelleténél. Legyen romantikus,közeledj lassan, simitsd végig a haját, majd ovatosan fogd meg a nyakát vagy az arcát és csókold meg, nézz a szemébe amég meg nem csokolod.
2/2 anonim válasza:
Nos a lányok egy részénél ha már neki kell jeleznie rossz pont. De válasz: pl amikor elköszöntök de még nem indul el hanem áll veled szemben, padon ülve bújik,más testi kontaktot is enged pl kez simogatása testi kontaktot kezdeményez pl ő simogat, elmondja mennyire jól érezte magát veled..pasi vagyok nem tudom csak meg szokott történni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!