Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány azt mondta, hogy később szeretne csókot. Meddig várjak?
Vettem neki egy kis csokrot, 9 rózsával. Megörült. Már az ötödik randevúnk volt. Azt írta, hogy látta rajtam, hogy megszeretném őt csókolni, ő azt írta, hogy későbbet megcsókolhatom. Imád engem, jól érzi magát velem kint.
Meddig várjak az első csókra? Iszonyatosan bejön nekem a lány. Úgy megöleltem őt. Közelebb kerültünk egymáshoz.
Mit tegyek
Nem kell rosszfiúnak lenni, csak belátni, hogy erre a nőre kár volt egy fillért is, meg egy percet is pazarolni.
Szerintem írd meg neki, hogy te befejezted és kész. És utána ne adj neki alkalmat a magyarázkodásra, sem a vádaskodásra, sem a bűntudatkeltésre.
Ami miatt neked is eleged van.
18 éves lány, ötödik randin is azt mondja, hogy majd később csókolhatod meg. Vagy hülyít téged, vagy nagy zűrök vannak a fejében.
Ember értsd már meg.
Nem akar tőled semmit, csak szórakozik.
Ha akarna, az a csók már rég megtörtént volna.
Jól esik az egójának hogy foglalkozol vele, de ennyi.
Majd összejön valaki mással te meg nézni fogsz mint hal a szatyorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!