Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány azt mondta, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány azt mondta, hogy később szeretne csókot. Meddig várjak?

Figyelt kérdés

Vettem neki egy kis csokrot, 9 rózsával. Megörült. Már az ötödik randevúnk volt. Azt írta, hogy látta rajtam, hogy megszeretném őt csókolni, ő azt írta, hogy későbbet megcsókolhatom. Imád engem, jól érzi magát velem kint.

Meddig várjak az első csókra? Iszonyatosan bejön nekem a lány. Úgy megöleltem őt. Közelebb kerültünk egymáshoz.

Mit tegyek

2019. dec. 8. 21:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lepsz a csaj nem fogja magat nőnek erezni melletted. Akkor meg kuka leszel. Vagy szivat? Tesztel h meddig birod? Akkor meg tűnj el par napra majd ő fog jönni rad mászni!Komolyan mondom h óvoda!
2019. dec. 8. 22:06
 12/26 A kérdező kommentje:
Gyerekesnek tűnik nekem ez az egész komolyan. De már fogy el a türelmem. Már robbani fogok istenemre mondom
2019. dec. 8. 22:08
 13/26 A kérdező kommentje:
Néhányszor rám irt reggel. Most én nem fogok rá írni. Elegem van. Nekem is csak pohár türelmem van. Nincs kocsim, javítóban van. Elegem van komolyan mondom. Ötödik randevú és egy csók sem esett? Most lett 18 a lány, én pedig 21 vagyok. Elegem van komolyan mondom. Én jó fiú vagyok, de tudok rossz is lenni.
2019. dec. 8. 22:13
 14/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem kell rosszfiúnak lenni, csak belátni, hogy erre a nőre kár volt egy fillért is, meg egy percet is pazarolni.

Szerintem írd meg neki, hogy te befejezted és kész. És utána ne adj neki alkalmat a magyarázkodásra, sem a vádaskodásra, sem a bűntudatkeltésre.

2019. dec. 8. 22:27
 15/26 A kérdező kommentje:
De miért? Nem értelek titeket
2019. dec. 8. 22:29
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Ami miatt neked is eleged van.

18 éves lány, ötödik randin is azt mondja, hogy majd később csókolhatod meg. Vagy hülyít téged, vagy nagy zűrök vannak a fejében.

2019. dec. 8. 22:37
 17/26 anonim ***** válasza:
49%

Ember értsd már meg.

Nem akar tőled semmit, csak szórakozik.

Ha akarna, az a csók már rég megtörtént volna.

Jól esik az egójának hogy foglalkozol vele, de ennyi.

Majd összejön valaki mással te meg nézni fogsz mint hal a szatyorban.

2019. dec. 8. 22:49
 18/26 A kérdező kommentje:
Na nem. Többet őt nem viszem el sehova, se haza se állomásra míg nem mondja el mi az igazság
2019. dec. 8. 22:51
 19/26 A kérdező kommentje:
Várjatok őt valami bántja és fél megmondani. Fura érzések vannak bennem
2019. dec. 8. 22:53
 20/26 A kérdező kommentje:
Hogy jó fej vagyok hogy fél hogy belém szeret, mert még nem ismerjük egymást annyira.
2019. dec. 8. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!