Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha átáztam első randin? Eszrevehette szerintetek? Ha igen miért nem szólt?
Mikor már készültünk haza akkor éreztem hogy kéne mennem wcre csak lusta voltam elmenni és nem akartam hogy várjon rám. Mikor fel keltem a székről már biztos voltam benne hogy olyan vagyok hátul és igazam lett. Előtte mentem ki az ajtón szóval szerintem látta
Világos kék farmer volt rajtam
Lehet, nem is vette észre.
Előfordul az ilyen. Ne foglalkozz vele, nincs akkora jelentősége.
Miért nem szólt? Mert kínosnak érezhette szólni.
Ne foglalkozz vele. Ha eszre is vette, volt benne annyi jomodor, hogy nem szolt. Azert egy bizonyos kor felett nem hiszem, hogy ujdonsag neki, hogy ilyen megtortenhet. Nem gondolom, hogy befolyasolna a tovabbiakat, ha addigra elcsavartad a fejet, akkor ez nem fog valtoztatni rajta, ha nem nagyon, akkor sem ez lesz a meghatarozo, hanem az, hogy valami konkret dolog nem klappolt veled kapcsolatban. Nem a noiesseged bizonyiteka a vizvalaszto. Ha megis mellbevagja ez a tortenet, akkor kifogtal egy kisfiut, nem nagy veszteseg.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!