Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek a helyemben? N...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? N Szerelmi háromszög

Figyelt kérdés

Tehát. A barátnőm az elmúlt 3 hétben folyton csak áradozott egy fiúról, akit megismert. Csak róla tudott beszélni, hogy ah, milyen szeme van, h milyen aranyos, cuki, magas, jó a teste, udvarias, előzékeny, jó humorú... Hogy jaj a Jani (megváltoztattam a nevet :D) de szereti ezt, de szereti azt, ilyen zenét hallgat, oda van előfizetve, stb. Mittomén. Meg h saját lakása van, milyen jövőbeni tervei vannak... Mindent, de mindent megtudtam a Janiról, nagyon szerelmes a barátnőm, vagyis az erős kifejezés, inkább nagyon belezúgott. De nem volt, köztük kapcsolat, mármint nem jártak együtt, nem volt szex, semmi. Ami volt az, hogy barátkoztak, és egyszer kettesben mentek moziba, de hogy az randi volt, vagy baráti kikapcsolódás...

Aztán a barátnőm bemutatott neki, elvitt magával oda, ahol megismerte. Alig várta, hogy végre megmutassa a lovagját, akibe annyira beleesett. És hát... Az a baj, hogy szerintem is jó pasi, jól néz ki, sokkalta jobban, mint a hülye képeken, amiket a facebookról mutatott nekem a barátnőm, meg valóban nagyon szimpatikus kisugárzása van. Látszik rajta hogy ember a talpán, tehát intelligens, jószívű, nagyon könnyű megkedvelni. Határozott, de nem bunkó vagy ilyesmi, hanem pozitív értelemben magabiztos.

És a dolog után bejelölt engem, és írt nekem. Bár nagyon szívesen megismerkednék vele, de nem ilyen körülményke közt. Alig merek válaszolni neki! Barátnőmnek csak annyit mondtam, bejelölt, azt nem mertem elmondani neki, hogy írt nekem. Az a baj, a barátság fontosabb szerintem, és tutira eltávolodnék a barátnőmtől, ha kezdenék a sráccal. Csak ott motoszkál a fejemben, hogy ha a barátnőm nem lenne a képben, ha tőle függetlenül ismertem volna meg a srácot, lelkesen és boldogan ismerkednék vele. De így... Mondom, alig válaszolok, direkt nem hagyom hogy beinduljon a dolog. De így el fog felejteni engem, nem fogja magát törni, ha nem adok neki bátorító jelet.

Aj... De ha meg amúgy sem viszonozom, akkor el kéne mondanom a barátnőmnek, mi a helyzet? Vagy maradjon titok az egész, mert rossz érzés lenne neki?

2019. nov. 24. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
16%

Nem a barátnődön múlt, hogy nincsenek együtt. Az első alkalommal dobna, ha mehetne hozzá.

Ezt olvasva én éreztem kínosan magam, te ezt komolyan tűröd?

(Btw, ez a felnőtt kategória...)

2019. nov. 24. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Bocs, a végét nem láttam, azt hittem, a faszija vagy. Már a szerelmi háromszög miatt is. Amit amúgy sem látok benne, mert ez nem az, de mindegy. Játszmázás, tini kat.
2019. nov. 24. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

En most hanyagolnam Janit, ha fel even belul nincs kozte es a baratnom kozott semmi, felkeresnem. Most annyit irhatsz neki h MEG benne vagy erzelmileg valamiben, ne haragudjon, nem tudsz neki irni.

Ha ugy kell lennie,ossze fogtok jonni fel ev utan es a baratsagod is megmarad, elotte elmondanam ezt az egeszet majd a baratnonek.Valoszinuleg akkorra mar belatja h nem o tetszett a sracnak.

2019. nov. 24. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
ha ő a legjobb barinőd, akkor mondd el neki, hogy mi a helyzet. Azt is, hogy a srác írt neked.
2019. nov. 24. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges hazugságokat kitalálni. Őszinte legyél mindkettővel, a barátnődnek mondd el mi történt, a fiúnak is. Aztán a reakciókból tudni fogod merre tovább.
2019. nov. 24. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
És Jani nagyon lelkesen ír neked, meg el akar hívni randizni? Mert ha így van a barátnőd valszeg annyira nem jöhetett be neki, te lehet szimpatikusabb vagy a srácnak.
2019. nov. 24. 14:45
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben elmondanám a barátnődnek, meglátod mit reagál. Maximum ha annyira kiborul akkor nem kezdesz a sráccal semmit. Vagy adott esetben még nem.

Ha meg azt mindja egye fene ,akkor meg élvezd ki a helyzetet.

A hazugság sosem jó megoldás.

2019. nov. 24. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!