Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányoknak el kell játszani, hogy ritkán érsz rá találkozni velük, nagyon elfoglalt vagy és ez úgy felizgatja őket?
Ellenkezőleg, ha mindig ráérsz akkor nem fogod érdekelni őket.
Fura teremtések.
Aha, tehát szimplán nem olvastad el azt a mondatomat, hogy "Nyilván nem kell pontosan ugyanazokkal a dolgokkal foglalkozni, de ha még csak részben se lenne ugyanaz az érdeklődésünk, akkor mit csinálnánk közösen?"
Azt hittem, hogy a "nem kell ugyanazokkal a dolgokkal foglalkozni" rész az elég egyértelműen jelzi, hogy szerintem nem kell ugyanazokkal a dolgokkal foglalkozni feltétlenül és állandóan.
32
Oké, tehát akkor okés számodra, ha amíg nem veled van akkor otthon ül és azt tesz amit tesz és amihez kedve van.
Tehát akkor nem zavar, ha épp nincs mindig elfoglalva
Hát.... gondolom. Nyilván ha egyedül van otthon akkor azt csinál vagy nem csinál, amit akar.
Ha együtt vagyunk otthon, akkor meg megbeszéljük hogy kinek mihez van kedve, és választunk valamit ami mindkettőnknek jó (ebbe beleértve azt is, hogy együtt vagyunk de mindketten elvagyunk a saját dolgunkkal).
Szóval ja, simán ahogy a normális emberek szokták csinálni.
Már miért kéne eljátszani, hogy elfoglalt vagy, ha egyszer tényleg elfoglalt vagy? Ugyan nekem is előfordulnak üresjárati percek napközben nagyon sokszor, viszont a nap jelentős részében foglalt vagyok, le tudom kötni magam, tehát léteznek olyan kreatív, autodidakta, aktív elfoglaltságaim, amelyek űzése közben képes vagyok órákra kizárni mindent és mindenkit az életemből. Ha ezt egy nő nem érti meg, akkor sajnálom.
Viszont ha neked mímelned kell, hogy elfoglalt vagy, akkor sürgősen keress valami addiktív hobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!