Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányoknak el kell játszani, hogy ritkán érsz rá találkozni velük, nagyon elfoglalt vagy és ez úgy felizgatja őket?

Figyelt kérdés

Ellenkezőleg, ha mindig ráérsz akkor nem fogod érdekelni őket.

Fura teremtések.

2019. nov. 14. 11:08
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Kérdező, én olyan emberrel tudom JÓL ÉREZNI MAGAM, aki akkor is el tudja foglalni magát önállóan, amikor én nem érek rá, mert mondjuk dolgozom, vagy az előre kifizetett spinning edzésen tekerek egy órát... vagyis nem akar rám akaszkodni, ellenőrizgetni, minden percemről tudni, arról is, hogy éppen milyen karaktert gépeltem le a munkában vagy milyen színűt pisiltem a klotyón, hanem feltalálja magát, tud mit kezdeni az idejével, be tudja osztani hasznosan, felelősségteljesen végzi a munkáját, nem lógja el a munkaidejét...

Nem kell megjásztani, hogy van dolgod, ha semmi dolgod nincs, de nekem teher, ha valaki folyton a nyakamon akarna lógni, és nem hagy levegőt venni, és akadályoz a munkában a folytonos chatelgetéssel csak mert ma már létezik mobilnet.

2019. nov. 14. 21:00
 22/40 anonim ***** válasza:
Mert idióták!
2019. nov. 14. 21:11
 23/40 anonim ***** válasza:

"miért számít az, hogy kit csinál az illető, amikor épp nem veled van"

Miért, neked totál nem számít, hogy a másiknak van-e hobbija, szenvedélye, mit szeret csinálni, mennyire művelt, stb?

2019. nov. 15. 08:42
 24/40 A kérdező kommentje:

23

Legyen értelmes és normális az számít, de hogy mit csinál a szabadidejében miért érdekelne, ha emellett jól elvagyunk amikor együtt vagyunk.

Mondom, ennek totál felszínesség szaga van és csak az ego hízlalásáért van. Nem kellene számitson normális érzelmileg fejlett embereknél ez.

2019. nov. 15. 09:09
 25/40 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem meg az tűnik elég felszínesnek, hogy "tojok rá, ki vagy valójában meg mit szeretsz, csak lehessen veled jókat bszni". :D
2019. nov. 15. 09:14
 26/40 A kérdező kommentje:

23

Egyébként mindenkinek van hobbija. Szóval ez hülye felvetés. Senki sem csak úgy néz ki a fejéből mint egy zombi. Csak a hobbik különböznek. Van aki olvasgatni szeret, sorozatot nézni, van aki pedig folyton bandázni akar. Nem tudom, melyik produktívabb, de általában ez utóbbi magasabb értéket képvisel valami érthetetlen oknál fogva.

Amúgy meg hobbi mellett sem kell épp annyira elfoglalt legyen valaki, hogy ne tudna a kedvese miatt átalakítani a programját. Mert akkor az annyit tesz, hogy leszarja a másikat. De tudom, a modern lányok már arra izgulnak, ha a pasi leszarja őket

2019. nov. 15. 09:15
 27/40 anonim ***** válasza:
61%

"Egyébként mindenkinek van hobbija. Szóval ez hülye felvetés."

Már miért lenne? Csomó ismerősöm ül és bámulja a face-t meg a tévéműsort szabadidejében, ezek pl nem aktív tevékenységek/cselekvések a szememben.

"Van aki olvasgatni szeret, sorozatot nézni, van aki pedig folyton bandázni akar."

Pontosan! Miért ne számíthatna ez? Nekem specel fontos, hogy a párommal legyen átfedés, tehát ha én társasági ember vagyok, akkor valamennyire legyen ő is, ha ő szeret az erdőben túrázni, akkor valamennyire szeresek én is, stb. Érdeklődési kör szintén fedje egymást valamennyire, különben mégis mi a túróról beszélgetnénk? :D

Nyilván nem kell pontosan ugyanazokkal a dolgokkal foglalkozni, de ha még csak részben se lenne ugyanaz az érdeklődésünk, akkor mit csinálnánk közösen? Mi lenne a téma?

Igen, nekem fontos pozitívum, hogy mindketten szeretünk túrázni (mert mehetünk együtt), szeretünk sütni-főzni (szintén közös programlehetőség), szeretünk olvasni (van téma), és mindkettőnket érdekel tudom is én, a történelem például (szintén van téma).

"Amúgy meg hobbi mellett sem kell épp annyira elfoglalt legyen valaki, hogy ne tudna a kedvese miatt átalakítani a programját. Mert akkor az annyit tesz, hogy leszarja a másikat. De tudom, a modern lányok már arra izgulnak, ha a pasi leszarja őket"

Miért kell végletekben gondolkodni?

Nálunk tök jól működik, hogy nem vagyunk összenőve, van életünk, de nem is "szarjuk le" egymást (úgy mi értelme lenne a kapcsolatnak???). Pl van, hogy együtt sütünk, van hogy egyikünk egyedül. Varázslat, mi? :D

2019. nov. 15. 09:25
 28/40 A kérdező kommentje:

27

Igen, de az írásaidból az jön le, hogy egy párkapcsolat csak pont egy ugyanolyan elfoglaltság mint például a bandázás, vagy túrázás esetleg frizbizés vagy biciklizés. Teljesen egyenértékű és nem élez prioritást. Idáig vezetett a liberális gondolkodás, hogy már nincs semmi tartalma, érzelmi töltete, csakis azért van mert jó buli

2019. nov. 15. 11:55
 29/40 anonim ***** válasza:
61%

Ez azért van, mert nem tudsz szöveget értelmezni és/vagy kényszerképzeteid vannak.

Abból, hogy jó program együtt túrázni a párommal, neked hogy a túróba jött, hogy biztos nem jelent többet a kapcsolat?? :DDDD

2019. nov. 15. 12:38
 30/40 A kérdező kommentje:

De mi van akkor ha amikor egymagában van akkor inkább olvasgat neten, filmeket, meccset néz, mert az IS érdekli, anikor meg veled van akkor elmegy túrázni, szörfözni mert az IS érdekli? Ez így elfogadható?

Vagy fontos, hogy amikor nem veled van akkor is olyan tevékenységeket űzzön ami neked is hobbid?

2019. nov. 15. 13:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!