Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányoknak el kell játszani, hogy ritkán érsz rá találkozni velük, nagyon elfoglalt vagy és ez úgy felizgatja őket?
Ellenkezőleg, ha mindig ráérsz akkor nem fogod érdekelni őket.
Fura teremtések.
Hú... Ismét páran komoly gondokkal küzdenek. Olyan válaszok, amikben az illető leírja, hogy amúgy ő tényleg nem ér rá és ezzel a feltett kérdésre nem is válaszol, felpontozva. Amelyik válasz pedig tényleg válaszol a jelenségre, lepontozva...
Azt meg ne adjuk már elő, hogy mindenki vagy 0/24-ben elfoglalt vagy mindig ráér. Egyetem alatt általában ráértem: Dög unalmas órák, amiken nyomkodtam a telót, otthon tanulás, amikor szintén tudtam. És bármilyen hihetetlen, kondizáskor az ismétlések között is pihentem 1 percet, amikor egy fél másodperces üzenetet simán tudtam írni. Ha valamelyik ismerősömmel találkoztam, akkor elég ritkán értünk egyszerre a találkozó helyszínére, szóval akkor is ráértem. Sőt, találkozó közben néha az emberek elmennek mosdóba is. Sőt, utazás közben is ráértem... Az csak plusz, hogy a jelenlegi melóm néha olyan, hogy egész nap van 1 órányi munkám és kész. De, ott kell lennem.
Lehet, hogy mutáns vagyok.
Kérdező, aki mindig ráér, az vagy nem csinál semmit, vagy nem dolgozik eleget és ezt a főnöke még nem tudja. :-)
Amikor kijelentettem társkeresőn valakinek, hogy én munkaidőben nem érek rá bármikor csevegni mobilneten keresztül, mert munkaidőben dolgozom és általában a munkámmal vagyok elfoglalva, meggyanúsított, hogy hazudok, és jobb kifogást is találhattam volna, hogy nem akarok vele ismerkedni, pedig erről szó sem volt, egyszerűen csak a legtöbb munkanapom nem olyan laza, hogy bármikor tudjak másokkal cseverészni. Heti 42,5 órát (ebédszünettel) a munkahelyemen töltök, nem körömreszeléssel meg láblógatással, persze, nálunk is vannak lazább időszakok, szabad percek, olyankor például felnézek ide, de ez nem állandó.
"Ellenkezőleg, ha mindig ráérsz akkor nem fogod érdekelni őket."
Ööö, Te hülye vagy vagy hölye vagy, esetleg hülyéket fogtál ki?
Ha valaki nem ér rá sosem, vagy ezzel szórakozik, attól már búcsúznék is.
Ha érdekel valaki, akkor szakítok rá időt és ezt várom viszont is.
Voltam már így, hogy a pasi mindig lemondat a randit. Be is fejeztük.
#8 vagyok..
Nem hiszem, hogy azert lennek hiperaktiv, mert van eletem es nem verem a bret 0-24. Aki erdekel, arra szakitok idot, ez termeszetes. De ha el kell jatszani az mar regen rossz. Ha tenyleg lofax dolog nincs az eletedben, aminek szivesen szentelsz idot, akar a kotelessegen felul, akkor inkabb az a gond, nem az hogy ezt most eljatszod-e vagy nem.
Nem tudom, én nem fogok szórakozni olyan "kapcsolattal", ahol nincs elég időnk egymásra.
N
15
De akkor sem értem miért lenne tényező a vonzalom kialakulásában az, hogy valaki mennyire elfoglalt.
Elvileg az kellene döntő legyen, hogy hogy érzitek magatok egymás társaságában nem ilyen fhasságok.
19
De még mindig nem értem, hogy miért nem az a perdöntő, hogy hogyan érzitek magatok egymás társaságában, milyen közös elfoglaltságokat találtok stb és miért számít az, hogy kit csinál az illető, amikor épp nem veled van. Ez számomra nem tűnik igaz szeretnek, érdeklődésnek, ez valamiféle egót tápláló pótérdeklődés lehet. Hogy el tudja mondani másoknak milyen érdekes pasija van, vagy esetleg magát tudna dicsérni, hogy milyen tuti izgalmas pasit sikerült felszednie. Ennek köze nincs az őszinte érzelmekhez, csak a hiúsághoz talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!