Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire kell hogy egy nőnek legyen önbizalma?
Figyelt kérdés
Például itt az én helyzetem: Tetszik egy fiú és megdicsért hogy nincs rossz alakom.Erre azt válaszoltam: tudom.És úgy folytattam h sokáig nem voltam elégedett magammal de elkezdtem sportolni és fogytam 6 kilót.ÉS már jól érzem magam a bőrömben.Ő azt mondta h nem szereti ha egy lány mindig azt mondja magára h kövér és h rossz alakja van.És az eddigi barátnői mindig ezeket mondogatták.
Attól félek h nagyképűnek tart és hogy teljesen elvágtam magam nála ezzel. Szerintetek?
2010. júl. 18. 15:40
2/4 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. De legközelebb ha valaki ezt mondja, akkor inkább a "tudom" helyett "köszönöm"-öt mondjál. :)
3/4 A kérdező kommentje:
biztos? nagyon gáz?:$ a srác fiatalabb nálam...
én 18 ő 16
2010. júl. 18. 15:47
4/4 anonim válasza:
Önbizalom tényleg kell, de látszik, hogy Te -egyelőre- híján állsz belőle. Nincs olyan, hogy "elvágtam magamat nála". Ha tetszik neked, eleve nem úgy kell hozzáállni, hogy kiszolgáltatod magadat neki és lesed minden szavát, mert ennek csúnya taccs is lehet a vége. A súlyodra pedig jó, ha odafigyelsz, csak ne kösd folyton a férfiak orrára :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!