Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (elsősorba csajok válaszoljanak)
nem minden a test... lehet h fejre rusnya vagy azért : D najó, nem cseszekedem, nem (csak) azért vagyok itt.. én pl. egy normálisabb sportosabb, vagy legalább testesebb ( nem feltétlenül izmos, lehet pl macis) pasit szeretnéék, de NINCS! csak ez a sok genetika hulladék, ezek vesznek körül, igen, ezek a selejtek, akikről írtál.. -.-' mondjuk a belső sem utolsó, nem árt ha egy pasinak vannak érzései, határozott és humoros... hidd el, a normális lányoknak nincsenek túl nagy elvárásaik.. ennyi.
16/L
2010. júl. 18. 08:32
Én 173 centi vagyok 81 kiló, 5 éve gyúrok. De mostanában nincs ilyen problémám. Az 1 dolog, hogy az idősebb csajok néznek meg, és velük tudok kezdeni valamit, de ez nem zavar. Szóval majd eljön a te időd is :). Ezek még gyerekek, gyerek srác kell nekik.
21/F
2010. júl. 18. 09:09
Hát ez jó, szerintem meg fordítva van:D
180 centi vagyok, és 55kiló, vasalom a hajam, még sincs barátnőm:D
Mert az izmos pasikat szeretik.
2010. júl. 18. 09:25
Izom nem izom...hja nem unjátok?a pasinak is kell legyen kisugárzása.ha jól érzi magát úgy ahogy van,biztos hogy a csjoknak is bejön.Szerintetek a menő srácok mitől lennének menők?Mondjuk nekem se jönnek be a vézna pasik,de na.Nekem egy pasiba az a fontos,hogy hagyja,hogy szabadon éljek,bátoritson,legyen határzott,gyengéd és ha tanácstalan vagyok akkor adjon tanácsot.próbáljatok meg magabiztosak lenni,nem kell ezért edzőterembe járni.Nem tudom csajok mennyire értetek egyet velem,de nekem ez a véleményem:) 15/L
2010. júl. 18. 09:36
Miért irigykedsz az olyanokra? Ha nem tudsz összeszedni egy lányt, ne másban keresd a hibát, hanem magadban.
2010. júl. 18. 09:41
Egyszer (16 éves voltam) jártam egy hivatásos katonával. Volt ott izom, amennyit csak akarsz. Csak sajnos, mint kiderült, minden említhető dolog kívül volt rajta (értsd: 0 IQ, 0 modor), asszonynak meg kuss a neve. Ennyi erővel egy kirakatbabával is járhattam volna. Miért lett egy "40 kilós hosszú hajú gyökérgyerek" a férjem? Mert, ha a lénye ilyen lenne, akkor felőlem 8 füle is lehetne. Miért mondom, hogy a külső nem számít? Mert a szépség el fog múlni, a haj megőszül, az izom meglöttyed, jönnek a ráncok, de a belső tulajdonságok jó eséllyel tovább megmaradnak.
2010. júl. 18. 10:07
Szerintem,a csajoknak sokkal fontosabb az,hogy milyen a személyiséged. A külső másodlagos,illetve harmadlagos,az első az hogy milyen vastag a pénztárcád:)
2010. júl. 18. 10:13
igy van a dagadt csajokkal is mindnek van barátja bezzeg aki csinos az várhat normális emberre -.-
2010. júl. 18. 14:01
19/21 A kérdező kommentje:
Induljunk ki abbol hogy 1 aktív sportoló aki izmosabb az nem cigizik és ritkán jóesetbe ritkán piál bulikba míg 1 olyan akinek köze sincs a sporthoz és csak vagánykodik az 50 kilójával az cigizik is mert ő menő meg hülyére issza magát mert vagány... Nah ezek után melyik kategóriával előnyösebb? Oké persze számít az is hogy ne legyen bunkó...
Nekem az olyan hosszúhajú deszkák egyáltalán nem jönnek be:))
2010. júl. 19. 18:10
Kapcsolódó kérdések: