Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra hallgassak, amit tapasztalt férfiak tanácsolnak, vagy arra, amit a nő mond?
Sokáig haveri viszonyban voltam a nővel, sokat tudok róla, most randizgatunk. Tudni kell, hogy baromi szép nő, szinte bárkit megkaphatna. A párkapcsolati múltjáról azt kell tudni, hogy sokan kihasználták, ő hagyta, még ő futott szerelmi bánatosan srácok után, valamint fél éve lépett ki egy bánalmazó kapcsolatból is, amit évekig tűrt.
Azt állítja, hogy egy érzékeny, édes srácra vágyik és sok romantikára. Viszont több tapasztalt barátom is le akar erről beszélni, szerinte egyáltalán nincs összhangban a valósággal ez, mert akkor nem ilyen múltja lenne, és amúgy sem jellemző ez a nőkre. Szerintük le sem állna átlagosabb férfiakkal ez a nő, ha nem alázták volna meg jó sokszor, szóval nem rossz dolog ez, és kicsit bunkónak kell lennem, ha meg akarom tartani, és nem akarom, hogy madárnak nézzen, felszarvazzon.
Szerintetek?
Ez egy kapcsolatfüggő, gyenge jellemű nő.
Semmi önbecsülése nincs. Dehátugyeszép, és ez már neked elég is. Inkább kezeltetni kellene magát kapcsolatosdi helyett, mert nagyon nem normális, hogy évekig tűrte a bántalmazást, csak ne egyedül legyen addig se. Na most mindjárt megsértődnek itt egy páran, mert őszintén leírtam a véleményem.
Egy tapasztalt férfi onnan ismerszik meg, hogy pontosan tudja mi a a tulajdonsága ami miatt szeretik és vele maradnak a partnerei. Azt is pontosan tudja mit kell adnia a nőnek ahhoz, hogy nyugodt is harmonikus legyen a kapcsolatuk. Ismerek olyan nőt, akit vert a férje, mégis szerette, nem akarta elhagyni. A válaszok mindig a részletekben keresendők.
Azok a nők, akiket meggyötört a sors, a biztos pontokat keresik, nem karnak többet csalódni és emiatt hajlamosak kompromisszumot kötni, de ez általában csak időleges. Kell valaki melléjük akik helyreállítják az önbizalmuk és visszaadják megtépázott önbecsülésük. Ez nem egy hálás feladat, főleg ha nem Te profitálsz belőle hanem a következő "mesebeli herceg".
6-osnak igaza van. Rendszeresen ezt látom én is.
Mikor azt állítja, hogy romantikus srácra vágyik, azt az emberi, értelmes oldala mondja. Viszont az a baj, hogy a 30 ezer éves ösztönei irányítják. Jellemzően inkább "szenvednek", de kitartanak az általuk elképzelt jó (férfi) mellett, és ezt erénynek tartják.
Fel eve lepett ki egy bantalmazo kapcsolatbol, amit evekig turt. Ennek a nonek nagyon sok idore lenne szuksege egyedul, es terapiara.
Szerintem hagyd a csajt. Meg fogod banni.
42N
Legyél csak bunkó, ha azt akarod, hogy hajtson el a pitsaba.
Bár itt fogalomzavar is szokott lenni. A nyalizas, behodolas, nyalas csopoges valóban taszító. A nyero az udvariasság és magabiztosság. Kis humoros, nem serto csipkelodes belefér, de a tahosag és bunkóság nem.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!