Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy török pasival, Akiknek volt már velük
tapsztalata, mit tapasztalt? Akár házzaságban is
2018. szept. 20. 23:00
A volt szomszédom azt hiszem 5 éve házasodott össze egy török férfival, előtte talán egy évig ismerkedtek. Mindannyian vártuk, mikor bukik ki valami probléma, hogy tuti el fogja nyomni, vagy agresszív lesz, meg csak lehúzza az állampolgárság miatt és egyébként is hogy fog kinézni egy idegen a faluban, aztán mindannyian pofára estünk. Egy nagyon visszahúzódó, alázatos, tisztelettudó, dolgos, csendes ember, aki elsőként van jelen, ha valakinek segíteni kell.
Na most ezt fűzhetném tovább, de a lényeg - a származás sokat nyomHAT a latba, de a személyiség fog igazán dönteni. Ismerkedj vele, légy észnél, aztán majd meglátod. Bár ha valaki nekem hamar házasságról meg gyerekekről beszélne, én mindent hátrahagyva menekülnék. De ez személyes vélemény.
2018. szept. 20. 23:04
Evek ota török parom van, kerdezz nyugodtan, de az ilyen 2 beszelgetes utan te vagy eletem szerelem es hazasodjunk ossze sracokkal semmilyen orszagban nem eri meg foglalkozni. Nem is ertem, miert nyomatjak ezeket kulfoldi lanyoknak, ilyen 2 beszelgetes utan mutasd be anyadat es menjunk az anyakonyvezetohoz nincs Torokorszagban. Gondolom, csak szeretne inkabb huzamosabb ideig is megvetni itt a labat. Ehhez meg a hazassag jo alap.
2018. szept. 20. 23:07
Náluk ez máshogy van, ott nincs ilyen, hogy együtt járás évekig, ők egyből házasságról beszélnek, ezen ne lepődj meg. De azon se, hogy ezt nem feltétlenül gondolják komolyan..
Szerintem ne vedd komolyan. Ha tetszik, találkozz vele, de ne éld bele magad. Fontos, hogy ne feküdj le vele! Akkor nem fog többé tisztelni, és jó eséllyel ott is hagy.
2018. szept. 20. 23:11
Utolso, ez igy nagyjabol 30-40 eve meg helytallo is volt. Azota mar eleg sokat valtozott a helyzet. Teljesen atlagos dolog evekig egyutt jarni, teljesen "europai" normaknak megfelelo parkapcsolatban elni, es csak x ido mulva hazasodni. A török lanyismeroseim 99%-a pontosan olyan furan nezne egy par het utan hazassagrol beszelo pasasra, mint barki mas mondjuk Magyarorszagon :D.
2018. szept. 20. 23:14
Nem hiszem hogy szeretnel feltekeny lenni egy kecske miatt :D
2018. szept. 20. 23:25
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat..Mar az anyukajanak is megmutatta a fotom.. Tudom ott első a család. Kicsit fura de majd megszokom
Azert legyel ovatos. A csalad fontos itt meg minden, de az ilyen ket het alatt szeretlek, anyanak is megmutatlak kepen csavok itt sem szamitanak normalisnak vagy atlagosnak.
2018. szept. 21. 20:22
9/11 A kérdező kommentje:
Ez igy van nem is bizok benne akarmit mit is mond csak csodalkozok. Most kerdeztem tole hany gyereket akar elobb kerdezte h en mondom 1-2 mondta 3..irtam nekem az sok es irta nem sok. Írtam rá hogy azt ki is kell hordani meg minden meg nekem nem kell 3. Látta és nem irt 20 perce😂😂😂😂😂
10/11 A kérdező kommentje:
De dolga van szerintem mert nem aktív sehol. De kíváncsian varom mit ir erre.
Kapcsolódó kérdések: