Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy török pasival, Akiknek volt már velük tapsztalata, mit tapasztalt? Akár házzaságban is
Figyelt kérdés
Ismerkedem egy török pasival nagyon aranyos és kedves,szépeket mond. De nem értem miért írja már azt hogy szeret és hogy össze akar házasodni. Már a családomról is kérdezett..pl mit szóltal ő hozzá. Teljesen török nem csak félig de itt él Pesten. És tudom a kúltúrájukat de besokkaltam a házzaságtól aztán a gyerek.. Nem tudom mit csináljak,kicsit félek is de én vele akarnék lenni de ez sok volt pár hét után. A fiú 24 éves. Én 22.2018. szept. 20. 22:52
11/11 A kérdező kommentje:
Hat ugyanazt irja hogy szeret meg nem lényeg már azt sem tudom hol all a fejem
2018. szept. 22. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!