Mit gondoltok, ha meghalljátok azt a szót, hogy török?
Figyelt kérdés
Egy török barátom megkérdezte, mit gondolnak a magyarok, ha meghallják azt a szót hogy török, kíváncsi vagyok az általános véleményekre.2017. ápr. 25. 09:19
1/19 anonim válasza:
Hogy: Török származású. Nincs kimondott előítéletem sem imádatlom ha meghallom ezt a szót. Több Török ismerősöm van, mind normális fazon.
3/19 anonim válasza:
Nekem eloszor a tortenelmi vonatkotasok jutnak eszembe: sokat harcoltunk egymas ellen, sok mindent atvettunk egymastol. Masodszor a Tarkan egyuttes.
5/19 anonim válasza:
Most a török sorozatok jutnak eszembe.
És dolgoztam már egy-két projekten, amiben törökök is részt vettek. Ők jutnak még eszembe.
Nem gondolok rájuk úgy, mint azokra, akik leigáztak minket. Ők már nem azok.
6/19 anonim válasza:
Valaki török származású, ami egyáltalán nem zavar.
Meg a törökcsemege a Narniából. :D
8/19 anonim válasza:
Az ehető kaja. Ausztriában éhen haltam volna, ha ők nincsenek. Az osztrák kaja nem embernek való. A nem Kínában készült kínai étel sem.
9/19 anonim válasza:
Illetve a hamisított történelem jut eszembe. A habsburg, germán népek sokkal többet ártottak, mint a török, mégis a török van ördögnek beállítva.
10/19 anonim válasza:
Elsőre az Egri csillagok, gyermekkorom kedvenc regénye.
Aztán a háremek, kamaszkorom kedvenc fantáziái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!