Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tapasztalt lányok miért félnek a közeledéstől?
Figyelt kérdés
Eddig háromszor randiztunk és mindketten 21 évesek vagyunk.Nekem csak egy barátnőm volt ezelőtt.A lány azt mondta, hogy eddig hét fiúval járt.Ez kicsit zavar is, főleg, mikor feljön, hogy "az exem", és nem tudom, melyikről van szó.Amúgy nagyon tetszik a lány.Ami furcsa, hogy zárkózottnak tűnik ezért nem is nyomulok. De pl. ha a kezét megfogom egész testében megfeszül.Már arra is gondoltam hogy nem jövök be neki. De a randikon meg jókat beszélgetünk.A harmadik randin azaz ma,hazakísértem és meg akartam csókolni,akkor is ez a megfeszülés volt meg beszélni kezdett összevissza.Nekem tök nem úgy jön le, hogy már hét fiún túl van.Vagy csak nem tudja hogy rázzon le?
2016. dec. 6. 21:01
1/8 anonim válasza:
Még mindig a minőség számít és nem a mennyiség!!!
Lehetett 7 pasival, de ha azok rövidek és tartalmatlanok voltak, akkor meg? Lehet, hogy ő is ugyanolyan tapasztalatlan mint te, csak nem meri bevallani.
Meg attól, hogy valakinek x párja volt már, az még nem egyenlő azzal, hogy akkor most ország világ előtt azonnal megnyílik!
Minden kapcsolat ÚJ KAPCSOLAT!!
2016. dec. 6. 21:11
2/8 anonim válasza:
Ööö, nekem akkor van ilyen, ha nem jön be a pasi. Nyilván nem sz.rnék be egy smárolástól, ha tetszenél, pedig nem jártam 7 pasival.
2016. dec. 6. 21:14
3/8 Haku-sama válasza:
Nem félnek, te csinálod rosszul a dolgokat.
Többször csináltam már olyat, hogy lehívtam egy csajt, és az első randin összejöttünk.
Tehát nem a lányokkal van a baj, hanem a te módszereiddel.
2016. dec. 6. 21:19
4/8 anonim válasza:
Ha velük járt, akkor ezek után veled is simán összejönne, ha akarna. Tehát vagy hazudik a múltját illetően, vagy csak megjátssza magát neked, mert gyáva bevallani azt, hogy nem kellesz neki, nem kell őt sajnálnod, meg nem kell azon agyalnod, hogy jaj, kis bátortalanka, meg miért ilyen, ha legközelebb sem enged semmit, akkor rúgd ki, és keress mást. Nehogy már még neked kelljen lelkizned vele, hogy akkor most mi is van, meg hetekig-hónapokig hülyítsen téged, hogy nem enged közelebb, de azért találkozgat veled, és élvezi a potyázást, mert mindent fizetsz neki.
2016. dec. 6. 21:23
5/8 Haku-sama válasza:
Még valami:
Ad a lány olyan jeleket, hogy tetszel neki?
pl:
- hozzád ér
- nevet a vicceiden
- mosolyog rád
- játszik a hajával
- kérdéseket tesz fel
Ha nincs, és már a 3.(!) randi is lefutott, akkor rossz felé haladnak a dolgok. Főleg talán úgy, hogy az exét emlegeti, és megfeszül ha hozzá érsz...
Talán érdemes lenne most már rákérdezni, hogy esetleg hogy gondolkodik, mit szeretne, és ha nem akar semmit, hagyni ezt a nőt, és mást keresni. Ezt a három randit meg fogd fel úgy mint tapasztalatszerzést, tanulj belőle, és lépj tovább a következő nőre.
2016. dec. 6. 21:34
6/8 Szergej55 válasza:
Azért 7 ex esetén legyél óvatos, lehet, hogy vannak ott bajok az érzelmi kötődés milyenségével, ami sosem jelez jót.
2016. dec. 6. 21:34
7/8 anonim válasza:
Mert csalódást is sokat tapasztaltak.. :)
2016. dec. 6. 23:07
8/8 anonim válasza:
#7: De tegyük hozzá, hogy "természetesen" csak a nők számára mentség mindig a gyávaságra és a határozatlanságra a rossz tapasztalat. Mert ugye ha fordított helyzetben lennénk, akkor egy férfi sosem lehet határozatlan, sosem lehet gyáva, és ha rossz tapasztalatai voltak, akkor is talpra kell állnia, és kezdeményeznie kell, hiszen ez egyébként is a férfiak "kötelessége" (még ma, az állítólagos egyenrangúság korában is). De ha egy nő az állítólagos rossz tapasztalatai után bizalmatlan, döntésképtelen, akármi, akkor az egyáltalán nem rossz, sőt, a férfiaknak kutya kötelességük mindent tolerálni neki, akár a végtelenségig is, meg miért nem várnak a nőre hónapokig vagy évekig, meg kell nyerni a pici lelkét, össze kell rakni a sérülések után, mert aki nem ezt teszi, az velejéig romlott, gonosz férfi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!