Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjek így menni a randira? Azt hiszi vékonyabb vagyok. Társkereső oldalon ismertem meg.
"Pontosan nem tudom 8-10kg.A képen előnyös a ruha abban most sem látszik de testközelből látni fogja ."
De akkor mi a bánat ez a 8-10 kg? Ennyivel érzed magad többnek annál, mint amennyinek a képen látszol? De közben ugyanannyi vagy a képen is, mint most, csak előnyös a kép?
Naaaa, már minimum sminkel, öltözködik.
Majd ír fél9kor, ha rosszul sült el.
Nyolckor van a randi, és én csak most érek ide, pedig nálam van a bölcsek köve: azt a ruhát kell felvenni, ami a képen van rajtad, és most sem látszik benne a plusz 10 kg.
Na sok sikert.
Ismerősöm is így volt:D
Mondta h micsoda csajt talált így meg úgy... hát én már az arcán láttam h "dagadt". Ő meg csak lökte a Tinderes 1 képen h na mekkora kis tuti buxa... Ja, elment vele randira, utána írt neki a csaj hogy milyen jól érezte magát meg minden a gyerek meg mondta, hogy legyenek csak barátok:D Azóta se írt a srác a csajnak. Azért a te sztorid érdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!