Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El merjek így menni a randira? Azt hiszi vékonyabb vagyok. Társkereső oldalon ismertem meg.
Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 16:51
1/38 anonim válasza:
És mihez képest vagy vékonyabb? Én nem ettől félnék, hanem hogy érthetetlenül fogalmazol 🤦🏻♀️
2/38 anonim válasza:
Mi a franc értelme van a catfishingnek? A randin úgyis kiderül minden. Én is találkoztam már 90 kilós csajjal, akinek csak arcképe volt kint, de az alapján vékonynak tűnt. Mondanom sem kell, hogy nem találkoztunk többet...
3/38 Noren1989 válasza:
Btw, ismerkedés alatt nehéz lett volna egy egészalakos képet küldeni, gondolom...
Hát menjél, vagy esetleg még nem késő alapon, mondd meg, hogy a múlthét óta felszedtél egy tizest.
4/38 A kérdező kommentje:
Nemtudom mi a catfishing vagy hogy írtad.
Van rólam kép kint és nem photoshopolt de előnyös fotó.
Szval ahhoz képest gondolom így.
2019. nov. 2. 16:55
5/38 anonim válasza:
Catfishingnek azt hívják, mikor az illető másnak adja ki magát, vagy sok éves képekkel nyomul, amikre már egyáltalán nem hasonlít.
6/38 A kérdező kommentje:
Nem adtam ki magam másnak,a kép valós csak éppen előnyös.
De kitudja lehet túl agyalok ,elvégre ki tenne fel olyan képet ami előnytelen és szarul néz ki rajta ?
2019. nov. 2. 16:59
7/38 anonim válasza:
Jó, de mennyivel vagy vékonyabb? 15 kilóval, vagy testképzavaros vagy és aggódsz, mert másfél kilóval több vagy, mint azon a képen?
8/38 A kérdező kommentje:
Pontosan nem tudom 8-10kg.A képen előnyös a ruha abban most sem látszik de testközelből látni fogja .
2019. nov. 2. 17:05
9/38 anonim válasza:
VR szemüveg a pasira a randin + tokashop
10/38 anonim válasza:
Máskor, hogy elkerüld az ilyen szitukat, inkább a valósághoz jobban hasonlító képet tegyél fel magadról.
Egyébként ha kedvel, szimpatikus vagy neki, lehet, hogy észre sem veszi, vagy nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!