Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » El merjek így menni a randira?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El merjek így menni a randira? Azt hiszi vékonyabb vagyok. Társkereső oldalon ismertem meg.

Figyelt kérdés
2019. nov. 2. 16:51
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
29%
Csaló vagy!!!!Kamus!!!!!
2019. nov. 2. 17:10
 12/38 A kérdező kommentje:
A kep nem hamis csak előnyös !Vagy direkt olyat tegyek fel amin lefotózom a hurkát a hasamon? Olyat senki se tenne fel mindenki a jo oldalát igyekszik megmutatni.
2019. nov. 2. 17:11
 13/38 Lachesys ***** válasza:
100%
igen a jo oldalat, de lehet ezt ugy, hogy lassak a valosagot is azert. ha zavar a koverseg fogyj le. en inkabb kevesbe előnyös kepet raknek fel, minthogy randi elott kelljen aggodnom...
2019. nov. 2. 17:12
 14/38 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem jönnél be neki, írj😏
2019. nov. 2. 17:33
 15/38 anonim ***** válasza:
0%
Menj el. Aztán mikor hazaértél majd szépen cserélde le a képeket olyanokra amik jobban hasonlítanak a valóságra mint arra amire csak vágysz.
2019. nov. 2. 17:51
 16/38 A kérdező kommentje:

Félre értettétek a kép nem photoshopolt nem kamu csak előnyösen sikerült .

Persze majd tegyek fel olyat amin ki nyomom a hasam és begörbítem a hátam 😀

2019. nov. 2. 17:58
 17/38 Noren1989 ***** válasza:
Na, inkább azt mondd, hogy hánykor lesz a randi.
2019. nov. 2. 17:59
 18/38 Lachesys ***** válasza:
100%
nem de basszus nem hiszem el, h nem erted mire celzunk! nekem is van olyan kepem, amin mintha egyaltalan nem lenne rajtam plusz, de sosem ezzel pasiznek, mert csak egy nagy kinos feszenges lenne belole, ha nem tetszem a pasinak. mindegy, csinald ahogy akarod, nem az en eletem.
2019. nov. 2. 18:01
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Láttad a Szuper hipochonder filmet?

Ott is van ilyen.

A fickó úgy ad fel hírdetést, hogy triatlon bajnok.... A randin azt mondja a csajnak, ( sose sportot, kicsi emberke), hogy most éppen nullatronozok...

2019. nov. 2. 18:02
 20/38 A kérdező kommentje:

8kor lesz

Persze értem én de ez nem kamu kép nem többéves, egy rossz fotó el tudja rontani a dolgokat főleg netes Ismerkdes esetén.

2019. nov. 2. 18:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!