Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nektek volt sikeretek társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt sikeretek társkereső oldallal, ha igen, melyikkel?

Figyelt kérdés

Jó ideje próbálkozok társat találni ezeken az oldalakon, de sikertelenül, pedig tanult vagyok, nem is nézek ki rosszul (sokak szerint, bár már kezdem megkérdőjelezni), nincsenek káros szenvedélyeim és normális vagyok, de mégse...

Ennyire magasan lennének a hölgyek elvárásai, hogy egyszerűen még válaszra sem méltatják a próbálkozókat?

2019. szept. 19. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ne add fel, de azért azt sem árt látni, hogy egy nő normál esetben nem fut egy netes tarskeresohoz túl sok reményt. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom, hogy beszélgetni jó, de nem töri össze magát, hogy komolyabbra forduljon. F
2019. szept. 19. 23:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez nem a reklám helye de nekem eddig az elittárson jött a legtöbb válasz.

(Fizetős oldal)

2019. szept. 19. 23:57
 3/12 LazyJones ***** válasza:
48%
Nekem a szívküldivel volt, de kb. olyan esély volt rá, mint a lottó ötösre.
2019. szept. 20. 00:10
 4/12 Fruzs33 ***** válasza:

Nekem Tinderen sikerült megtalálnom a társam.

Én 19/L Ő 23/F több mint 1 éve már

2019. szept. 20. 00:15
 5/12 anonim válasza:
Szia ,Igen, van, még annak idején ilyen tévés teletextes oldalon ismertem meg egy lányt amiből egy 15 éves kapcsolat/házasság lett, ennek bizonyos okok miatt vége lett ekkor regisztráltam a tinderre az ott megismert lánnyal két éve vagyok lassan. De onnan randiztam több helyes csajjal is.
2019. szept. 20. 06:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Badooról akadt több alkalmi is. Az egyik lehetett volna komoly is, de ahhoz túl messze lakott a srác, csak ideiglenesen volt az én városomban. Az OkCupidon találtam végül. Ott viszont sok a külföldi (bár Badoon sincsenek kevesen, legalább is Budapest környékén, máshol nem tudom, mi a helyzet, de OkCupidon szerintem ők vannak többen alapból), a párom is az, de itt él és dolgozik.
2019. szept. 20. 07:43
 7/12 anonim ***** válasza:

#2 bizony, ott jóféle botok vannak és animátorok akik megszemélyesítik azt a sok üzemeltetői csali kamuprofilt :)

Tinder jött be legjobban (az se jó, de legalább volt valami) volt alkalmi randi, hosszabb kapcsolat is, pedig nem vagyok adonisz (bár jóképűnek mondanak), nincs bmw pózolós képem.

2019. szept. 20. 08:19
 8/12 Diavolino44 ***** válasza:
Demográfiai kérdés inkább, Tinder, Bumble, Hinge-rol jött össze randi szex és kapcsolat is. De én külföldön lakok.
2019. szept. 20. 09:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Van, már nem emlékszem az oldal nevére.

Nőként sem egyszerű, 10-ből 9 ember ostoba troll, nem egyszerű megtalálni azt az egy normálisat.

2019. szept. 20. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Randivonalon ismertem meg a feleségemet (négy éve).
2019. szept. 20. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!