Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt sikeretek társkereső oldallal, ha igen, melyikkel?
Figyelt kérdés
Jó ideje próbálkozok társat találni ezeken az oldalakon, de sikertelenül, pedig tanult vagyok, nem is nézek ki rosszul (sokak szerint, bár már kezdem megkérdőjelezni), nincsenek káros szenvedélyeim és normális vagyok, de mégse...
Ennyire magasan lennének a hölgyek elvárásai, hogy egyszerűen még válaszra sem méltatják a próbálkozókat?
2019. szept. 19. 23:13
11/12 anonim válasza:
Volt több példa, jó baràtságok alakultak ki. Ezek inkább barátság vagy szex keresök. Azokra jók, kapcsolatra kevésbé. Jó nöknek általában van gyerekük és kétségbeesetten menekülnek ilyen oldalakra, te pedig megfekteted a milfet, és annyi. Ennyit szürtem le.
12/12 Ypszilon1980 válasza:
Igen, volt több is.
Ne tévesszen meg az, hogy az ismerőseid mit mondanak rólad, mert ők ismernek, de a társkeresőn a csaj most lát először. Ők első látásra döntenek és ha nem vagy adonisz, akkor alig lépnek veled kapcsolatba. Eleve vannak szabályok, amiket neked figyelembe kell venni, különben vissza sem írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!