Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú aki tetszik! De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik! De van barátnője! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hogy szedjem el a bnőjétől? mert a fiú azt mondta h ha szakítana a bnőjével akkor járna velem!
2008. nov. 17. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
???????elszedni?sehogy!ha szakít a barátnőjével,utána összejöhetsz vele!
2008. nov. 17. 13:55
 2/6 anonim válasza:
84%
Gondolj csak bele neked jol esne ha valaki csak elszedné töled a másikat????????????????????????Ilyenkor várni kell és ha a srác ugy érzi hogy kilép a kapcsolatbol akkor talaán van esélyed!!!Ha meg jol megvan a barátnöjével hagyd békén öket!!Neked nem ö az igazi keress mást!!Én is jártam ebben a cipöben csak az bonyolultabb volt!!
2008. nov. 17. 14:15
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Ha szakítana,de még nem szakítottak ezek szerint.Ugyhogy semmit se tegyél.Ha majd szakítanak és valóban ugy van,ahogy mondta,hogy veled járna utána,akkor ugyis megtaláljátok egymást.
2008. nov. 17. 14:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Jajj, Én is ilyen helyzetben vagyok, hogy egy olyan srác tetszik, akinek barátnője van. De akkora szemét nem vagyok, hogy direkt szétválasszam őket. Te se legyél! Ha a pasi komolyan gondolja, akkor SAJÁT AKARATÁBÓL majd szakít a jánykával és összejön Veled. Az meg hogy ha szakítana a bnőjével, akkor járna Veled egyenlő azzal, hogy tetszel Neki, de barátnője van, akit szeret. Úgyhogy baromira felejtsd el, hogy el akarod őket szedni egymástól! Ne legyél ebben a kapcsolatban harmadik! Ha majd a pasi úgy dönt, h Te kellesz neki, tenni fog érte, ebben biztos lehetsz!
2008. nov. 17. 16:35
 5/6 anonim válasza:

Elszedni? neked hogy esne, ha valaki a te szerelmedet akarná tőled elszakítani?

nem megsérteni akarlak, de sok pasi mondja azt hogy ha a barátnője nem lenne ott, ez és az lehetne... de aztán mégsem lép! hogy miért? mert a párja kell neki! csak a férfiúi büszkeségének tesz jót, ha kacérkodhat egy lánnyal...

azt tanácsolom neked, hogy vagy felejtsd el, vagy várd meg míg már solo lesz. véletlenül se te legyél a 3. ebben a történetben, mert annál megalázóbb és undorítóbb nincs.

2008. nov. 17. 18:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké akk ugy lesz!
2008. nov. 19. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!