Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedek egy lánnyal. Attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy lánnyal. Attól félek, hogy kellemetlen lenne velem csókolóznia. Tudtok tanácsot adni?

Figyelt kérdés

Első kapcsolatom lenne. Ott tartunk, hogy meg kéne csókolnom ahhoz, hogy következő szintre lépjünk. Minden egyéb téren eddig remekül összeillünk.

Refluxos vagyok, ami miatt gyakran kellemetlen a szájszagom. Tudom, hogy sokan szenvednek hasonló betegségben, hasonló tünetekkel. Mégis meglepően ritka téma. A kérdésem az, hogy mennyire elengedhetetlen a csók, mennyire jellemző, hogy akivel TI eddig voltatok kellemetlen szájszagú volt, mennyire volt kellemetlen, mennyire nagy probléma, és egyéb tanácsot tudtok-e adni? Persze ez más területen is gondot jelent, arról is írhattok.

2019. okt. 21. 00:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

16 éves voltam amikor nagyon durván beleszerettem egy srácba.

Külsőre tökéletes volt. Ápolt, jól öltözött, jó test, szép arc.

Nagyon sokáig dumáltunk, tetszett a természete is..

Majd egy házibuli alkalmával elerkezett az idő hogy csokolozzunk. (életem első csókja)

Annyira rossz volt a szájszag hogy az ott és akkor elbukott.

Azóta sem beszéltünk. Nekem ez negatívum.

Lehet megértelek, nem szándékosan csak leirtam a saját véleményem.

Nem tudod valamivel javítani a szajszagod?

2019. okt. 21. 00:23
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
Megsertelek*
2019. okt. 21. 00:24
 3/14 anonim ***** válasza:
89%
Mindenkeppen orvosold valamivel mert nagyon kellemetlen lesz. Ha ereznem h budos a srac szaja nekem is ott es akkor annyi lenne az egesz
2019. okt. 21. 00:41
 4/14 A kérdező kommentje:

Dehogyis sértettél meg :D

A válaszod rendkívül hasznos volt. Szembe kell néznem nekem (is) ezzel a problémával. Minden válasszal előrébb leszek. Tudok javítani, de az eredményét elég nehéz mérni.

2019. okt. 21. 00:41
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Szedsz savlekötőt, vagy hogyan vagy kezelve?

Azt azért megjegyezném (az előttem szólók kedvéért), hogy a refluxos "szájszag" nem olyan, mint azé, aki szimplán csak nem mossa a fogát; az a gyomorból ered.

2019. okt. 21. 01:06
 6/14 anonim ***** válasza:
69%
En tisztaban vagyok vele hogy a gyomorbol ered , de ha egyszer budos az budos ,mar bocsanat
2019. okt. 21. 01:07
 7/14 A kérdező kommentje:
Protonpumpa gátlót szedek, ami sokat segít, már régóta nincs gyomorsavam.
2019. okt. 21. 01:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Gaviscont tudom ajánlani, finom, mentolos ízt ad a szájnak.

Vagy legyen nálad tictac.

2019. okt. 21. 07:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt mondanám, hogy a szájszagot elkerülendő szopogass valami mentolos cukorkát, tictacot vagy rágózz vagy valami ilyesmi. Akárhonnan is ered a kellemetlen szag csókolózás közben, mindenképp rossz élmény lesz, és valószínűleg nekem is negatív véleményem lenne végül a srácról. Sosem mondanám a szemébe, hogy "figyu, csókolózás közben büdös volt a szád, nekem ez így nem pálya, bocsi", így szerencsétlennek lehetősége se lenne elmondani, hogy egyébként a reflux miatt van ez, és próbál ellene tenni. Szerintem szedd a gyógyszered, vagy amid, és próbálj rágóval/cukorkával javítani a helyzeten, nem sokkal a csók előtt, hátha akkor nem lesz szomorú a vége.
2019. okt. 21. 09:12
 10/14 A kérdező kommentje:
Tehát akikkel ti csókolóztatok eddig, azoknak mindig teljesen kellemes volt a szaga? Mert eddig mintha csak a 2 végletről beszéltünk volna.
2019. okt. 21. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!