Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Új kapcsolat elején célszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolat elején célszerű törölni a Facebook-ról az ex-el közös fotókat, vagy maradhatnak?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve szakítottam az exemmel, akivel annó elég sok közös fotót osztottam meg az idővonalamon. Számomra ezek a fotók már semmit nem jelentenek, nem is beszéltünk a szakításom óta, de nem is zavarnak. Úgy vagyok vele, hogy akkoriban azok az események az életem részei voltak, a fejemből sem tudom/akarom kitörölni, akkor a faceről miért töröljem.

Viszont egy barátom figyelmeztetett, hogy szerinte törölnöm kellene az exel közös képeket, márcsak az új leányzó miatt is, rá való tekintettel.

Belegondoltam és engem nem igazán zavarna, ha nála is lennének fenn évekkel ezelőtti exes fotók. Ha lezárta már azt a kapcsolatot, akkor kit érdekel? Ha lennének papírfotói az exről, akkor sem várnám el, hogy elégesse őket miattam.

Szerintetek mi a helyes döntés ilyenkor? Tényleg bántó lehet egy lánynak látni a régi exes képeket? Jobb lenne tényleg törölnöm őket? Vagy elvárhatom tőle, hogy megértse, hogy akkoriban az is az életem része volt és ne foglalkozzon vele?

2019. okt. 20. 09:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszélni az új párral, mindenkinek más a toleranciaküszöbje. Engem pl valamennyire zavarna.
2019. okt. 20. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam most elég aktuális, mert benne vagyok ebben a (valljuk be) végtelenül gyerekes és bagatell helyzetben és egyszerűen nem tudok nem foglalkozni vele.

Akkor, kedves kérdező, íme a sztori a másik oldalról nézve:

Helyzet adott, friss kapcsolat, elvileg szerelem, minden hepi. Ennek ellenére a fészbukon ott az x kép a volt nőjével, totál boldogságban, ölelkezve, egymást puszilgatva satöbbi. Szerinted ez nekem, mint jelenlegi párjának, mégis hogy esik?

Tegyük hozzá, egyáltalán nem vagyok nagy fészbukolós, jó, ha kétnaponta végigpörgetem az idővonalat, posztolni meg max. kéthavonta, de ez akkor is böki a csőrömet. Eleve sokáig örlődtem azon, hogy felhozzam-e ezt a dolgot, mert tényleg iszonyúan dedósnak érzem, hogy problémának tartom (ráadásul felnőtt fejjel), de megtettem, mert hát fő az őszinteség, meg úgyis megbeszéljük, megnyugszom és minden oké lesz. Na innentől lett tényleges probléma ez a kis hülyeség...

Kedves párocskám ugyanis totálisan elzárkózik a képek levételétől, szintén azzal a felkiáltással, hogy "ezek emlékek", a "múltja részei" blabla. Mindezt meg is értem, de akkor el lehet tenni ezeket a képeket telefonra, pendrivera, gépre. Erre meg a reakció szintén hasonló, mint nálad: "nekem nem jelentenek semmit azok a képek", "azt sem tudom, mik vannak fent" satöbbi. Na most kérdem én, ha ez tényleg így igaz, ugyan miért okoz gondot eltüntetni őket? És akkor ezek után ne kerítsek nagy feneket a dolognak és ne foglalkozzak vele... hát köszi. Annyira örülnék valami épkézláb indoknak, de ez így hatalmas mellébeszélés, amit nem tudok elfogadni és igazából ez már nem is arról a pár képről szól, hanem az erre adott reakcióiról és minden másról

2019. okt. 21. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nálam most elég aktuális, mert benne vagyok ebben a (valljuk be) végtelenül gyerekes és bagatell helyzetben és egyszerűen nem tudok nem foglalkozni vele.

Akkor, kedves kérdező, íme a sztori a másik oldalról nézve:

Helyzet adott, friss kapcsolat, elvileg szerelem, minden hepi. Ennek ellenére a fészbukon ott az x kép a volt nőjével, totál boldogságban, ölelkezve, egymást puszilgatva satöbbi. Szerinted ez nekem, mint jelenlegi párjának, mégis hogy esik?

Tegyük hozzá, egyáltalán nem vagyok nagy fészbukolós, jó, ha kétnaponta végigpörgetem az idővonalat, posztolni meg max. kéthavonta, de ez akkor is böki a csőrömet. Eleve sokáig örlődtem azon, hogy felhozzam-e ezt a dolgot, mert tényleg iszonyúan dedósnak érzem, hogy problémának tartom (ráadásul felnőtt fejjel), de megtettem, mert hát fő az őszinteség, meg úgyis megbeszéljük, megnyugszom és minden oké lesz. Na innentől lett tényleges probléma ez a kis hülyeség...

Kedves párocskám ugyanis totálisan elzárkózik a képek levételétől, szintén azzal a felkiáltással, hogy "ezek emlékek", a "múltja részei" blabla. Mindezt meg is értem, de akkor el lehet tenni ezeket a képeket telefonra, pendrivera, gépre. Erre meg a reakció szintén hasonló, mint nálad: "nekem nem jelentenek semmit azok a képek", "azt sem tudom, mik vannak fent" satöbbi. Na most kérdem én, ha ez tényleg így igaz, ugyan miért okoz gondot eltüntetni őket? És akkor ezek után ne kerítsek nagy feneket a dolognak és ne foglalkozzak vele... hát köszi. Annyira örülnék valami épkézláb indoknak, de ez így hatalmas mellébeszélés, amit nem tudok elfogadni és igazából ez már nem is arról a pár képről szól, hanem az erre adott reakcióiról és minden másról, ami ezek mögött van.

2019. okt. 21. 07:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Múltja, élete része, emlékek... Így van, utolsóval egyet értek, ki lehet menteni őket gépre, vagy valahova, mint már írtam. Ez így akkor is olyan, mintha otthon ki lennének téve látható helyre. Ami nem normális, valljuk be...
2019. okt. 21. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!