Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre megbökött a nő, aki tetszik nekem, írtam is neki, de nem jön válasz, pedig látta. Miért nem ír vissza?
Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 04:04
1/15 A kérdező kommentje:
Meg akkor minek bökött meg? Szerintetek van esélyem,mit csináljak?
2018. jún. 13. 04:06
2/15 WheneverYouWant válasza:
Kérdezz meg egy facebook szakértőt hogy milyen jelentései lehetnek egy megbökésnek... Ezek olyanok mint az asztrológusok vagy a tenyérjósok...
3/15 A kérdező kommentje:
Tökre belelkesedtem pedig:( de akkor minek bökött meg?
2018. jún. 13. 05:38
4/15 peca1000 válasza:
Bökd vissza!
Lehet, hogy azért nem írt neked vissza, mert analfabéta :)
5/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak véletlenül kattintott arra a vacakra. Én még nem használtam, és nem is akarom.
6/15 anonim válasza:
Van valakije, bizonytalan, éppen akkor úgy gondolta, várat, még visszaírhat, nem érdekli amit írtál, nem tud rá mit írni, meggondolta magát....csak párat soroltam a lehetséges válaszok közül.
7/15 anonim válasza:
Szerintem ez az opció már nincs annyira szem előtt, hogy valaki véletlen rá bökjön sőt. Én meg sem tudnám mondani már, hogy hogyan kell.
Hány napja írtál neki?
8/15 anonim válasza:
Azért bökött, mert beszélgetni nem tud.
10/15 A kérdező kommentje:
Másfél napja.:( és még mindig nemnérkezett válasz.
2018. jún. 13. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!