Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha néha én írok elsőre egy srácnak Tinderen, általában nem válaszolnak?
4 esetben írtam én valakinek, most már knkabb nem is :D
Pedig nem írok szerintem hulyesegeket, ha nincs bemutatkozasa akkor annyit, hogy szimpatikus a kepek alapjan, lenne-e kedve beszelgetni vagy valami hasonló.
Ha van bemutatkozasa, azzal kapcsolatban szoktam valamit írni
Miert van ez?
Amikor mas ir nekem elsore, altalaban jol eldumalunk, sokszor randi is volt stb.
Nem a tipik szepfiukrol van szo ráadásul :D
Én azt is hozzátenném, hogy ha nyaról képed van kint, akkor alapból szóba sem állok veled akkor sem ha jobra húztalak.
Általános, normális, lehetőleg teljes, photoshop mentes képekre vágyunk, a mindennapjaidból kiragadott pillanatra.
Mert lépésenként váltakozik, hogy melyik nem szűri ki melyiket.
Tehát fárfiként lényegében nincs értelme nézned, hogy kit tetszikelsz, mert a nő dönt. Tehát férfiként általában egyszerűbb csak szimplán végiglikeolni mindenkit, és majd a nők eldöntik, hogy kivel legyen match.
És ha megvan a match, akkor dönt a férfi. Tehát a legtöbb matchelt nőre a férfiak nem írnak rá, mert nem érdekli őket, csak sokkal könnyebb már, mikor minden 5. bejön, és még azt is tudod, hogy te bejössz neki.
Aztán 3. körben megint a nő dönt, hogy érdekli-e, tetszik-e neki a kezdeményezés.
Innentől pedig elsimul a dolog, és megismerik egymást a felek.
Szóval te olyan férfiaknak próbálsz írni, akiknek valószínűleg nem is tetszel, egyszerűen csak belikeoltak téged, mert mindenkit likeolnak. Szóval nőként szerintem érdemes várni arra, hogy a férfi kezdeményezzen beszélgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!