Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti elmentek kocsival a nőért, ha randira hívtátok?
Figyelt kérdés
Főleg falusi, kisvárosi randikra gondolok (szóval nem pl. Budapest, ahol agyhalál lenne kocsival menni :D). Nemrég elhívott egy férfi (egymás melletti faluban lakunk) moziba, ami csak a városban van ugye. Nekem van jogsim, de nem vezetek és kocsim sincs, amikről tud. Ha barátnőkkel megyek, akkor buszozni szoktam. Szerintetek belevette, hogy eljön értem és hazahoz, vagy csak a mozira gondolt?
(Eddig ilyen problémám nem volt, félig Budapesten élek és eddig csak ott randiztam.)
2019. okt. 12. 21:06
1/13 anonim válasza:
Ha lenne kocsim. :D De buszra szívesen felülök. Fel is ültem már valakiért. Ahogy ő is értem.
2/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy érted megy, de lehet, hogy hazavisz, ha jó volt a randi. De az is lehet,h csak feltesz a buszra.
3/13 anonim válasza:
Ha ha elfogadja a meghívást egy nő, az az alap, hogy megyek érte kocsival.42F
4/13 Noren1989 válasza:
Hàt meg kell mondjam, hogy ha az utolsó szó "a mozinàl talàlkozunk...", akkor se mennék érted. Nem vezetek, max a cégbe, részleget.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. Jöhet még :)
Amúgy én 24 vagyok, ő pedig 29. Már min. 5 éve ismerjük egymást, de csak mostanában kezdtünk el komolyabban megismerni egymást.
2019. okt. 12. 21:22
7/13 anonim válasza:
Ha ez nem volt egyértelmű, akkor érdemes lenne megkérdezned. Főleg, ha csak annyi volt, hogy menjünk el moziba. Hol találkoztok, mikor, mit néztek meg..
9/13 anonim válasza:
Csak ha külön kéred, amúgy nem.
10/13 Hamvas rétihéja válasza:
Kérdezd meg, hogy hol találkoztok. Mondd meg neki, hogy ha autóval megy, akkor elugorhatna érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!