Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már olyan, hogy nagyon megtetszett valaki erről az oldalról?
Figyelt kérdés
Lett valamilyen folytatás?2019. okt. 12. 16:59
11/16 anonim válasza:
Bár a távolság miatt nem volt lehetséges de három hölggyel tartom a kapcsolatot Facen, Viberen, Instán.
Privátban írtam nekik. Nem voltam tolakodó, segítettem nekik, válaszoltam a kérdéseikre. Nem elsősorban ismerkedési szándékkal.
Sokmindent megosztanak velem, és igazi jobarátkent üdvözöljük egymást. Nem bánnám ha véletlenül innen ismerném meg a párom. :)
F
12/16 anonim válasza:
Volt többször is, de sosem jutottunk el a személyes találkozóig.
13/16 anonim válasza:
Nem igazán, volt akivel kitartott a levelezés hosszabb ideig, de az általában valamilyen konkrét témán belül volt. Az "ismerkedni van kedved?" kérdéseket törlöm, mert irtózom ettől a szótol. Egy emberrel vagy kapcsolódunk egyébként is valamilyen szinten, és akkor megosztunk idővel elég adatot a találkozáshoz, vagy eleve nem vagyunk egy hullámhosszon, akkor meg felesleges kötelező "ismizési" köröket futni, amit valószínűleg lefut minden egyes nővel itt, aztán sír, hogy felszívódnak.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2019. okt. 12. 19:58
15/16 anonim válasza:
1-2 személy az 5-10 levélváltás kapcsán igen, de sosem lett semmi a végén belőle. Pedig jó lenne.
16/16 anonim válasza:
Az első barátomat itt ismertem meg. Fél évig voltunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!