Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon megtetszett valaki erről az oldalról?

Figyelt kérdés

Semmi remény, hogy megtalálom, mert minden létező módon törölte magát, ahol elérhetném. :)

Ha valakinek nem szimpatikus a kérdés, akkor válaszoljon arra, hogy hogyan lehet elfelejteni valakit, aki megfogott.,

Köszi előre is. :)))

2018. jan. 28. 01:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Nocsak, nocsak. Úrinő nem fut a fax után. :DD
2018. jan. 28. 01:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Különben, ha adott meg email címet, akkor lenyomozható.
2018. jan. 28. 01:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Pl mondd el ki az, hatha valaki ismeri es tudja hogy vedd fol vele a kapcsolatot.
2018. jan. 28. 01:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek köszönöm a normális választ, nem is számítottam rá. Másodiknak üzenném, hogy nem adott, különben nyilván ott keresném. :)
2018. jan. 28. 01:40
 5/12 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen, remélem hogy észreveszi.,:) Jó lenne vele újra beszélni.

2018. jan. 28. 01:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak nemhogy hiányzol magadnak, Geg?
2018. jan. 28. 01:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Valamit irhatnal rola, mert ez alapjan kb barki magara ismerhet, aki valaha valtott ket uzenetet egy noi felhasznaloval.
2018. jan. 28. 01:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy én voltam az?
2018. jan. 28. 02:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Ebből a kérdésből nem jön le, hogy a Kérdező nő lenne...szóval Ágnyeszka első válasza nem túl sokatmondó.

Persze ha tévednék, akkor elnézést :)

2018. jan. 28. 03:22
 10/12 anonim ***** válasza:
De, én legálabb megpróbáltam elobbre vinni a témát. Szerintem ez sokkal hasznosabb, mint belevauzni, h a másik mit csinál...pont te nem viszed előre a témát, csak szakértesz.
2018. jan. 28. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!